Battlefront 2 toont The Rise of Skywalker-content in trailer

EA DICE heeft een nieuwe trailer naar buiten gebracht om een idee te geven van de nieuwe content die in Battlefront 2 zal verschijnen in het thema van Star Wars Episode 9 The Rise of Skywalker. De update zal morgen verschijnen en brengt onder andere vier nieuwe reinforcement-typen, namelijk de First Order Jet Trooper, de Infiltrator Sith Trooper, de Ovissian Gunner en de Caphex Spy. Natuurlijk zijn er ook nieuwe skins voor Rey, Finn en Kylo Ren, helemaal in de stijl van de nieuwe film. Deze zijn toegevoegd bij de Celebration Edition van de game of aan te schaffen via Crystals.

Op 20 december zal een nieuwe map verschijnen, die zich afspeelt op een jungle-planeet uit de film.

In januari zal nog een grote update volgen die Capital Supremecy brengt naar de nieuwe trilogie. Deze modus krijgt nieuwe ruimteschepen van de First Order en The Resistance en ook zullen Jakku en de nieuwe jungle-planeet worden gebruikt. Tot slotte zullen BB-8 en zijn slechte tegenhanger BB-9E worden worden toegevoegd als speelbare droids.

Deze Eindbaas heeft de download al aan staan om even in de stemming te komen voor woensdag!

 1.   
  Nollie's avatar

  Wat ziet er tof uit zeg… Vergeet even de lootfaal van weleer en geef dit spel een 2e kans. Echt een hele toffe shooter geworden en StarWars, dus dat is sowieso +2 😉

 2.   
  Anoniem-1739216211's avatar

  Wordt het niet vermoeiend om jezelf in elke post “Eindbaas” te noemen? Beetje megalomaan gedoetje.

 3.   
  Anoniem-441404455's avatar

  Zit hier ook single player content bij?