Battlefront 2: Celebration Edition nu verkrijgbaar

Vanuit het niets stuurde EA ons het bericht dat er een gebundelde editie van Battlfront 2 is verschenen. De Celebration Edition is vanaf nu verkrijgbaar en bevat alle content die tot nu toe verschenen is en nog gaat verschijnen. Dit betekent dat ook de content die zal verschijnen ten tijde van de release van The Rise of Skywalker zal worden toegevoegd. Ook volgt er in januari nog een grote update met twee nieuwe capital ships uit de sequel trilogie, binnen de Capital Supramacy-modus.

En de olifant in de kamer? Content hoeft niet te worden aangeschaft via microtransacties. Alles is aanwezig in deze game, die verkrijgbaar is voor 39,99. Spelers die het origineel hebben kunnen upgraden voor 24,99. Origin Access Premier-abonnees kunnen de game zonder meerprijs spelen.

Er is veel veranderd sinds de release van de game en steeds meer spelers lijken de nieuwe richting te waarderen. Ga jij weer een poging wagen in de game?

  1.   
    Nollie's avatar

    Voor 25 Euro laat ik de uitbreidingen in ieder geval liggen. Jammer dat ze gamers met de orginele versie niet een beetje tegemoet komen. 15 Euro was een redelijk bedrag geweest.