De gratis PlayStation Plus-games van juni 2020 zijn uitgelekt

De maand mei komt weer langzamerhand aan zijn einde, wat natuurlijk betekent dat de maand juni zijn opwachting kan maken. Niet alleen verschuift de cijfer van de maand van vijf naar zes, ook krijgen PlayStation Plus-abonnees twee nieuwe gratis games voorgeschoteld van PlayStation.

PlayStation heeft eerder deze week zelf al uit de doeken gedaan dat één van die twee games Call of Duty: WWII is. Waarschijnlijk om een debacle, zoals vorige maand, te voorkomen.

Toch staat er nog een grandiose titel klaar voor alle PlayStation Plus-abonnees. In een kort uitgelekte trailer voor de Days of Play is naast Call of Duty: WWII ook de game Star Wars Battlefront 2 te zien.

Het tweede deel uit de hernieuwde Star Wars Battlefront-franchise kent een behoorlijke hobbelige rit wanneer we het hebben over de beginjaren van de game. Na de lootbox-schandaal sprak menig gamer schande uit over Electronic Arts en DICE. Toch heeft ontwikkelaar DICE de game niet opgegeven en tot een maand geleden aan toe nog altijd uitgebreid met nieuwe gratis content.

Call of Duty: WWII en Star Wars Battlefront II zijn van 2 juni tot 7 juli gratis te verkrijgen voor alle PlayStation Plus-abonnees. Vergeet natuurlijk niet om nog even de gratis PlayStation Plus-games van deze maand binnen te harken.

 1.   
  Rolf31's avatar

  Gelekt… Dat gebeurd iedere keer. Beetje een patroon.

 2.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: inderdaad.

 3.   
  Rolf31's avatar

  @mmx: Ze denken daar echt dat we dom zijn volgens mij. 1 keer is een incident, 2 keer is een schandaal maar 3 keer een patroon.

 4.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: klopt als een bus.