Fallout 76 beta trapt 23 oktober af; in-game intro alvast onthuld

De game ondersteunt dan wellicht geen cross-play tussen platformen, maar inmiddels is wél de beta-fase van Fallout 76 van een datum voorzien. Aanstaande 23 oktober trapt de zogenaamde Fallout 76 B.E.T.A. (Break it Early Test Application) af op Xbox One, gevolgd door PlayStation 4 en pc vanaf 30 oktober.

Voor pre-orderaars van Fallouts eerste online avontuur is de B.E.T.A. uiteraard per definitie toegankelijk, middels de daarvoor bestemde code bij de aankoop.

In de testfase van Fallout 76 zullen de meeste spelers hun eerste stapjes in de titulaire Vault mogen zetten, en uiteraard op Reclamation Day (voor eventjes) het wijde Appalachia verkennen.

Bethesda beloofde eerder al dat progressie in de beta over te zetten is naar de volledige game, mits er op hetzelfde account en platform gespeeld wordt.

Wanneer de eerste B.E.T.A. afloopt, is nog niet bekend. Wel geeft Bethesda aan de multiplayer-servers enkel op specifieke tijden draaiende te houden, reikend van vier tot acht uur per dag.

Niet alleen de beta-periode werd door Bethesda uit de doeken gedaan en van informatie voorzien, ook de intro cinematic werd alvast vrijgegeven. Als altijd staat deze weer bol van doemscenario’s om daarmee een sfeervol plaatje van de game te creëren:

Meer weten over de post-apocalyptische beta van volgende maand? Ga alle informatie nog eens langs via de officiële Fallout 76 B.E.T.A. FAQ.

Wij van Gamersnet staan klaar om binnenkort aan de slag te gaan met Fallout 76. Houd onze website eind oktober nauwgezet in de gaten voor onze ervaringen, alsmede meer nieuws en beeldmateriaal van Bethesda’s online avontuur…

  1.   
    squidgyboy's avatar

    beste nieuws deze week…