Progressie in beta Fallout 76 gaat mee naar volledige game

Nadat Bethesda eerder vandaag treurig nieuws had voor de Steam-fanaten onder ons, de pc-versie van Fallout 76 zal namelijk niet op Steam verschijnen, heeft de studio nu nieuws met een positiever tintje de wereld ingebracht. Over de aankomende beta van Fallout 76, om precies te zijn. Bethesda laat namelijk weten dat al je progressie in de beta van Fallout 76 meegenomen kan worden naar de volledige game. Als de game op 14 november verschijnt, hoef je dus niet weer van voor af aan te beginnen.

De betaversie van de online-RPG bevat daarnaast ook geen andere beperkingen en laat je vrij in het gehele spel. Volgens Bethesda moeten we de testversie dan ook meer zien als een ‘early access-ervaring’ dan als de gemiddelde beta. Aangezien een game met deze scope en omvang vermoedelijk nog wel over wat problemen zal beschikken, is het verstandig om alvast zoveel mogelijk te laten testen, aldus Bethesda.

Hoewel dit veel belooft voor de beta van Fallout 76 ontbreekt nog slechts één cruciaal brokje informatie. Een precieze datum wanneer de beta beschikbaar zal zijn, ontbreekt momenteel namelijk nog. Wel is al bekend dat de beta ergens in oktober beschikbaar zal zijn en dat Xbox One-eigenaren als eerste met de testversie van Fallout 76 aan de slag kunnen.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Ik gaat hopen dat de beta mij gaat bevallen, als ik tijdens de beta 100x afgeknald wordt door een figuur die graag game sessies van een ander willen verzieken dan houd het voor mij op en zal ik de uiteindelijke game niet in huis halen.

  Ik had graag een optie gezien dat je een soort van PVP/PVE aan of uit kan zetten.

 2.   
  Turk–Life's avatar

  @MaTriXX:

  Als je daar niet tegen kunt moet je geen multiplayer games gaan spelen. Dat zijn de nadelen van een multiplayer game, zitten altijd vervelende gasten tussen. Ik doe in zulke gevallen juist harder mijn best om hoger op te komen zodat ik mezelf kan verdedigen of zelfs wraak kan nemen.

 3.   
  MaTriXX's avatar

  @Turk–Life:

  Ze kunnen de game ook toegankelijk maken voor de vele fans die dit graag zien, heeft niks met MP te maken, als ze aangeven dat het spel uit te spelen is in je uppie dan is het makkelijk om een toevoeging te doen ala Destiny of The Division waar je en dan met name The Division bepaalde gebieden hebt die PVP aanzetten en ook DAT zijn MP online games.

 4.   
  DB Ries's avatar

  Mij is nog steeds helemaal duidelijk hoe het zit met de singleplay. Baal daar enorm van.