Per ongeluk goed zijn in Rainbow Six: Siege

Het is helaas weer maandag, dus hoogstwaarschijnlijk zit je nu met een rotgevoel aan je lunch. Maar niet getreurd we helpen je de altijd lastige maandag door, met een nieuwe Lunchtip! En deze keer laten we je zien dat een epische kill in een game, vooral te maken heeft met heel veel geluk.

Rainbow Six Siege van Ubisoft is de afgelopen jaren behoorlijk in populariteit gestegen en er zijn ook een handjevol eSports-toernooien te vinden, met deze game in de hoofdrol. Een andere bijkomstigheid is dat het internet nu ook vol staat met geweldige gameplay, waarin er tactisch gespeeld wordt op het hoogste niveau en het spannend is tot het laatste schot.

Maar je hebt natuurlijk ook nog onderstaande video. De Engelse website Gamesprout maakt al jaren compilatievideo’s voor YouTube en de video’s in de categorie “accidental win” is echt pure willekeurigheid. Een compleet team die door het plafond zakt en wordt vermoord met een pistool of een blind schot die twee man uitgeschakeld. De meest bizarre wins komen langs en de reactie van sommige gamers is echt priceless.

De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

  1.   
    dannyelske's avatar

    De ragdolls zijn ook altijd lachwekkend 😀

  2.   
    Bram_M99's avatar

    Heerlijke video’s. Sowieso een wallbang maken in game voelt goed 🙂