Nieuw seizoen Rainbow Six Siege nu live

Na een uitbundige testsessie op de daarvoor speciaal gerichte testserver, is nu dan eindelijk het derde seizoen, van het derde jaar, in Rainbow Six Siege voor alle platformen beschikbaar.

Operation Grim Sky brengt twee nieuwe operators. Maverick behoort tot de aanvallende divisie en is in staat om gaten in versterkte muren te maken met zijn gasbrander. Clash is een operator die behoort tot de defensieve divisie, zij is de eerste defensieve operator die beschikt over een schild en kan tevens daarmee de aanvallende operators kan elektrocuteren en vertragen.

Ook brengt dit derde seizoen iets compleet nieuw. Hereford Base heeft als eerste map een rework gekregen, de hele map is veranderd naar een nieuwe stijl en brengt nieuwe tactische mogelijkheden met zich mee.

Daarnaast heeft de map Consulate een buff gekregen, enkele muren zijn verplaatst, er is een nieuw pad bij de spawn gecreëerd en er is een nieuwe bombsite toegevoegd, dit om de spelervaring te kunnen verbeteren voor iedereen.

Naast deze punten heeft Ubisoft ook nog andere verbeteringen doorgevoerd. Zo is de tweestapsverificatie verplicht voor degene die voor het klassement willen spelen, diverse operators zijn ietwat meer gebalanceerd en kogels zullen nu inslaan op hetgeen waar je richt.

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Ziet er weer goed uit! Vind de operators tegenvallen maar de map aanpassingen daarentegen erg goed.