Sea of Thieves: Forsaken Shores trailer belooft veel nieuwigheid


Aanstaande 19 september is het voor de piraten onder ons alweer zo ver, dan verschijnt Forsaken Shores in Sea of Thieves, het derde (en daarmee grootste) gratis uitbreidingspakket voor Rare’s online waterwereld. Om die nog eens even te voorzien van een sfeervolle eigen introductie, rolt de Britse ontwikkelstudio een interessante teaser trailer uit.

De trailer had oorspronkelijk gisteren al moeten verschijnen, maar werd vervolgens een dagje vertraagd. Dat was schijnbaar niet goed doorgegeven aan het officiële YouTube-kanaal van Xbox, die het beeldmateriaal iets te voorbarig al online slingerde.

Spoiler of niet, vanavond doet Rare het nieuwe Forsaken Shores dan eindelijk wel wat meer uit de doeken. In de gloednieuwe trailer krijgen we onder andere een betere blik op Devil’s Breath, de nieuwe regio op zee, alsmede een boel unieke cosmetische uitdossingen in lava-thema:

Ook de nieuwe Cargo Runs worden op visuele wijze al lichtelijk geteaset in de video. In de trailer is te zien hoe een stel piraten kostbare materialen uit een Devil’s Breath-regio proberen te redden, terwijl het team overrompeld wordt door een uitbarstende vulkaan.

De vuurregen die gebonden is aan Devil’s Breath kan natuurlijk wél weer makkelijker getrotseerd worden met de nieuwe roeiboot, die al eerder aangekondigd werd door Rare voor Sea of Thieves. Deze zijn overigens ook buiten de nieuwe omgeving te vinden en te gebruiken.

Meer weten over de (aanstormende) toekomst van de koddige ‘piratensimulator’? Luister en lees vooral mee met ons Sea of Thieves interview van afgelopen Gamescom, alwaar we langdurig met de Britten keuvelen over wát er zoal komen gaat voor de game…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren