Battlefield 5 open beta start 6 september

Een paar dagen na de indrukwekkende trailer van Battlefield 5, waarin zwaar gevochten wordt in Rotterdam, heeft DICE bekendgemaakt dat de beta van de shooter begin september gaat plaatsvinden. Gamers met een pre-order voor de game mogen 4 september al aan de slag en de beta gaat 6 september voor iedereen open.

In de beta zijn twee maps te vinden en twee gamemodi. De klassieke conquestmodus is te spelen op de recent aangekondigde Rotterdam-map en de Arctic Fjord-map in het ijzige Noorwegen. Laatstgenoemde map is ook het strijdtoneel voor de Grand Operations, de nieuwe modus van Battlefield 5. Grand Operations is een multiplayer-ervaring op meerdere maps en in meerdere modi, die spelers door een verhaal leidt dat is geïnspireerd door historische gebeurtenissen.

Deze week is op Gamescom de bovengenoemde content, al te spelen voor de pers en bezoekers. Battlefield 5 verschijnt 19 oktober op PlayStation 4, Xbox One en pc. Spelers met een pre-order kunnen drie dagen eerder al in de volledige game duiken.

 1.   
  Linkje's avatar

  Tof! Ga hem zeker ff checken!

 2.   
  dannyelske's avatar

  Nog 2 weekjes.

 3.   
  squidgyboy's avatar

  cool zal hem zeker even proberen

 4.   
  Bram_M99's avatar

  Daar ben ik heel benieuwd naar!

 5.   
  gamerfriend01's avatar

  En tot wanneer zou deze duren? Een weekendje? Twee weekends?

 6.   
  DonderVuist's avatar

  Nice op mijn verjaardag