Diablo 3: Eternal Collection officieel onthuld voor Nintendo Switch

De geruchten deden al langer de ronde, maar eergisteren werd de Nintendo Switch release van Diablo 3 dan toch echt uitgelekt. Vandaag hebben Nintendo en Blizzard de Diablo III: Eternal Collection officieel uit de doeken gedaan middels een filmpje met Nintendo of America president Reggie Fils-Aimé en Blizzard CEO Mike Morhaime.

De twee bazen introduceren de game op een (poging tot een) ludieke wijze, voordat ze losbarsten met een Nintendo Switch trailer. Ben je niet geïnteresseerd in de woorden van Fils-Aimé en Morhaime? Skip dan gelijk door naar 1:54.

Zoals het lek ons al wist te vertellen, bevat de Switch-versie van Diablo 3 het basisspel, de Reaper of Souls-uitbreiding en de Rise of the Necromancer DLC. Dat betekent dus zeven klassen, vijf actes en een heleboel demonen om een kopje kleiner te maken. Het spel moet inderdaad dit jaar nog op Nintendo’s paradepaardje verschijnen, maar een precieze releasedatum is nog in het ongewisse.

Diablo 3: Eternal Collection voegt ook exclusieve content toe in de vorm van een Ganondorf-pantser, een Triforce portrait frame, een Cucco als huisdier en Echoes of the Mask-vleugels. Dit is nu voor de eerste keer in beeld gebracht en zie je hieronder. Hebben jullie al zin om de wereld van Sanctuary met een kip te betreden?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren