Rise of the Necromancer-uitbreiding nu te downloaden voor Diablo 3; ook voor consoles

Feestelijk onthuld op de vorige BlizzCon, maar nu daadwerkelijk te verkrijgen voor Diablo 3: het ‘Rise of the Necromancer’ uitbreidingspakket. Vanaf vandaag is de bejubelde ondode magiër te downloaden voor zowel de Reaper of Souls-editie als de Ultimate Evil Edition; op pc, PlayStation 4 en Xbox One.


Nieuwe wapens, (on)dodelijke spreuken en meer loot om op te rapen; deze verse update geeft het inmiddels vijf jaar oude Diablo III een aardig verse draai. Net op tijd voor Season 11 van Diablo III ook, aangezien die 20 juli alweer van start dient te gaan. Nog meer reden om weer eens de kerkers van Diablo te verkennen.

Het Rise of the Necromancer Pack bestaat niet alleen uit de toevoeging van de populaire klasse uit Diablo II, maar bevat ook tal van andere kleine goedheden voor de geïnteresseerde speler. Onderstaande lijst zet de extra’s uiteen:

 • The grotesque Half-formed Golem in-game pet
 • Cosmetic Wings of the Crypt Guardian for all your Diablo III characters
 • Two additional character slots
 • Two stash tabs (PC only)
 • Necromancer portrait, banner, sigil, and accent, and Blood Master pennant
De Rise of the Necromancer Pack voor Diablo III is nu te downloaden via de Blizzard Shop, PlayStation Store en Xbox Store tegen betaling van 14,99 euro.

Meer weten over de visie achter de gloednieuwe uibreiding? Wij spraken onder andere Blizzard-schrijfster Valerie Watrous over de Necromancer en alle nieuwigheden voor Diablo III…

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Ik moet ff een ding kwijt want ze hebben hier valse informatie gegeven over de release datum.
  Het was pas op 28 juni dat het beschikbaar was. Is best knap van Blizzard een release datum missen al is het dan wel geen volwaardige game.

 2.   
  Oldsk00ll's avatar

  Ik heb hem gisteren gewoon kunnen downloaden op mijn Xbox One en dat was rond een uur of zeven s’avonds.

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  Oldsk00ll schreef, "Ik heb hem gisteren gewoon kunnen downloaden op mijn Xbox One en dat was rond een uur of zeven s’avonds."

  Ja ik was vergeten erbij te vermelden dat het om de pc gaat.