Warframe geeft gratis Platinum weg via Twitch Prime

Het gratis te spelen Warframe is, zonder enige verrassing, niet vies van een kosteloos presentje. Waarvan wederom akte, nu de coöperatieve online game een vijftigtal in-game dukaten gratis weggeeft aan Twitch Prime-abonnees.

Gamers die bij Amazon of Twitch een actief Prime-lidmaatschap hebben lopen, kunnen nu via de officiële website een zogenaamde uitrustingsbundel claimen. Daarin zit, naast 50 Platinum, ook een Affinity-booster van zeven dagen en een Resource-booster voor evenals een week.

Voor bekenden met Twitch Prime is deze aanbieding weinig nieuws, aangezien zij continu bestookt worden met presentjes vanuit het Prime-aanbod. Daaronder vallen ook unieke kledingsets voor PlayerUnknown’s Battlegrounds en complete, gratis games, waaronder recentelijk nog Jotun: Valhalla Edition en GoNNER.

Ben jij dezer dagen in Warframe (of een van de andere Twitch Prime-games) te vinden, of gaat de abonnementendienst van Twitch en Amazon je volledig voorbij? We horen natuurlijk graag hoe jij hierover denkt!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren