Acolytes keren deze week terug naar Warframe

Tenno-strijders met de drang om meer unieke loot te scoren, worden deze week weer goed verwend in Warframe. Gedurende dezer dagen zullen op alle platformen de zogenaamde Acolytes weer terugkeren in de coöperatieve online game, waarvan spelers weer tal van unieke goedheden kunnen vergaren.


Het heugelijke nieuws werd door de ontwikkelaars gedeeld op Twitter, maar verdere details blijven grotendeels uit. De Acolytes zullen deze week weliswaar actief zijn in het Origin System, maar wanneer en hoe blijft vooralsnog onduidelijk.

Dit is niet de eerste keer dat de Acolytes te zien zijn in Warframe. Voor ervaren spelers staan deze figuren er om bekend te kunnen dienen als een handig opstapje om exclusieve wapens en upgrades te kunnen scoren. Volgens sommigen gaat het dan om ronduit de beste gear in de game.

Ben jij deze week te vinden in het gratis te spelen Warframe? Vergeet niet dat je nu al jaar en dag Tenno kunt spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One, later dit jaar gevolgd door een Nintendo Switch-port.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren