Netwerktest Dark Souls Remastered op 11 en 12 mei

Op 25 mei kan men zich weer stukbijten op het eerste deel van de Dark Souls-franchise, wanneer Dark Souls Remastered verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Twee weken eerder krijg je van Bandai Namco de mogelijkheid om alvast een voorproefje te krijgen, in de aankomende netwerktest voor de consoles.

Hoewel Dark Souls over het algemeen gespeeld wordt als singleplayer RPG, heeft de game ook een aantal multiplayer elementen die Bandai Namco op 11 en 12 mei wilt testen. Beide dagen gaan de servers zes uur online en mogen spelers los gaan in het gebied Undead Perish, redelijk in het begin van de game. Dark Souls Remastered co-op spelen en andere spelers invaden wordt aangemoedigd om de servers optimaal te testen.

Bij ons in Nederland gaan op beide dagen de servers live van 6 tot 12 uur s’avonds op de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie gaat geen test krijgen en de Nintendo Switch-versie van Dark Souls Remastered is recent nog uitgesteld. Naast de game gaat ook de amiibo van Solaire of Astora later verschijnen. Wees overigens wel snel met het downloaden van de testversie, want na 8 mei is het niet meer mogelijk om mee te doen met de netwerktest.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren