Dark Souls krijgt luxe horloge en tas

Hoe laat is het? Time to Die.

De brute fantasy-serie Dark Souls werkt namelijk samen met SuperGroupies om een luxe Dark Souls-horloge uit te brengen. Ook komt er een King of Astora-tas op de markt. Je hebt tot 17 september 2018 om de luxe-artikelen te pre-orderen.

Het Dark Souls horloge heeft de silhouetten van Executioner Smough en Dragon Slayer Ornstein op het maanfasegedeelte gedrukt staan, op de achterkant is het logo van Dark Souls gegraveerd en op de wijzerplaat staat de tekst “Offer your humanity” gedrukt. Voor maarliefst 29.800 yen (230 euro), exclusief belasting, kun je zelf een exemplaar bemachtigen.

De tas gebaseerd op Oscar, Knight of Astora, is iets subtieler. Het design heeft zijn inspirate gehaald uit het schild dat de ridder van Dark Souls draagt. De tas komt met een subtiel Estus Flask-miniatuurtje en kan in de hand en over de schouder gedragen worden. Hier zul je 14,800 yen (115 euro), exclusief belasting, voor neer moeten tellen.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Normaal ben ik niet zo van de gaming merchandise maar dit ziet niet verkeerd uit. Het is niet bepaald een tas die ik zou dragen maar het ziet wel elegant uit(de tas en horloge, niet de gast die het draagt haha).

  2.   
    nanathan's avatar

    Nogal duur dus alleen voor de echte fanboys