Dark Souls Remastered voor Nintendo Switch verschijnt 19 oktober

Afgelopen mei verscheen Dark Souls Remastered op PlayStation 4, Xbox One en pc, waardoor het ineens mogelijk was om Lodran te verkennen in HD met een hoge framerate. De versie voor de Nintendo Switch heeft echter de eerste releasedatum gemist, maar gaat in oktober voor een herkansing.

Het is blijkbaar een lastige klus gebleken om Dark Souls draaiende te krijgen op een Nintendo Switch, al dan niet door het beruchte Blighttown en daarom heeft Bandai Namco nog een aantal extra maanden nodig gehad. Op 19 oktober verschijnt niet alleen de game, maar ook de amiibo van Solaire of Astora. Deze is uiteraard op de Switch in Dark Souls Remastered te gebruiken en als beloning krijg je de ‘praise the sun’ emote.

Verder heeft Bandai Namco ook wat technische specificaties vrijgegeven over de hardcore RPG. Het spel draait op 30 fps en heeft een resolutie van 1080p op de tv en 720p op de tablet. De PvP-modus gaat van vier naar maximaal zes spelers en natuurlijk bevat Dark Souls Remastered ook de Artorias of the Abyss DLC.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren