Releasedatum Divinity: Original Sin 2 bekend

Divinity: Original Sin 2 behaalde in 2015 zijn Kickstarter-doel van 500.000 dollar in slechts 12 uur tijd en ook alle stretch goals werden behaald. Mod support wordt aan gewerkt. Inmiddels is de game al een tijdje speelbaar in Early Access, maar een definitieve releasedatum bleef tot nu toe onbekend.

Daar komt nu verandering in, want in de meest recente Kickstarter-update maakt Swen Vincke, de directeur van ontwikkelaar Larian Studios, bekend dat Divinity: Original Sin 2 uitkomt op 14 september. Verder vertelt de beste man dat er een nieuwe update is verschenen voor de Early Access-spelers, waarin de voornaamste feature het relatiesysteem is.

Ook zegt Vincke dat er nog wordt gewerkt aan onder andere ondersteuning voor mods en de zogenaamde Tactician Mode, waarin de AI een stuk beter zijn best zal doen om jou het leven zuur te maken. Tijdens de Early Access-periode wordt er nog één grote patch doorgevoerd en daarna gaat Larian zich voorbereiden op de uiteindelijke release. Tot die tijd belooft Vincke nog enkele aankondigingen, maar die worden gedaan “op het juiste moment”. Het zou dus zomaar kunnen dat we op de E3 meer te horen krijgen.

Divinity: Original Sin 2 komt uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren