Prijsvraag: WIN de Divinity: Original Sin 2 Soundtrack op vinyl!

Met Divinity: Original Sin 2 nu ook op console vieren we op Gamersnet wederom de komst van een ijzersterk RPG-avontuur. En om liefhebbers daarvan nog eens extra lekker te maken, komen we nu op de proppen met nóg een mooie give-away!

Deze week maak je op onze mooie website kans op één van de twee vinylpakketten van de Divinity: Original Sin 2 Official Soundtrack! Een dubbelelpee gevuld met magistrale composities uit de fantasierijke game van Larian Studios.

Kans maken is simpel! Laat simpelweg hieronder een “game-zonde” van jezelf achter. Schaam jij je voor je vaardigheden in een bepaald spel, of moet je bekennen ooit je teammaten gigantisch in de rug gestoken te hebben?

Biecht het op bij Gamersnet, en je maakt direct kans op die prachtige soundtrack op vinyl. Veel succes!

 1.   
  S3MM3R's avatar

  Heb het spel niet gespeeld dus heb ook geen zonde, hierbij mogen de andere het winnen ookal had het leuk geweest als ik met mijn Pa de soundtrack na kon maken op onze piano haha

 2.   
  dandanna's avatar

  Dit heb ik nog nooit opgebiecht maar nu lijkt me wel het goede moment:
  Toen ik heeeeeeeeeuuuuul lang geleden in het ziekenhuis een paar weken moest verblijven, bestond de mogelijkheid om op de afdelings-PC (kastje op wieltjes) computerspelletjes te spelen. Ik zat volop King’s Quest en Larry te spelen maar kon per sessie niet langer dan ongeveer 60 minuten spelen omdat er nog andere patienten waren die graag Digger, Boulderdash oid speelde.
  Omdat 60 min. veel te weinig is om King’s Quest of Larry goed te kunnen spelen begon in me te ergeren aan die andere patienten.

  Om mijn speeltijd te verlengen, heb ik simpelweg met mijn (MS-)DOS skills hun games verwijderd van de PC. En voila, mission completed; ik kon vanaf die dag lekker op mn gemak 4 a 5 uur per dag Kings Quest spelen. De PC op wieltjes bleef toen gewoon op mijn kamer staan.

  Leuke is dat niemand mij destijds als verdachte zag want welke 11-jarige kan nou met een besturingssysteem omgaan als (MS-)DOS in de jaren 80/90?
  Volgens mij keken ze achteraf verbaasd toen ze zagen dat ze 2 games rijker zijn geworden (King’s Quest en Larry). Rara, wie de floppy disks naar het ziekenhuis met de installatie bestanden had meegenomen?

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @dandanna: Hahaha, dát is nog eens een goede, originele biechtsessie.

 4.   
  Regge's avatar

  Hier moet ik aan mee doen 😀 super verslaafd aan divinity original sin! En ik hou niet eens van turned based combat (Sin 1).
  Over zonden in games. Als ik met men vrienden speel, voornamelijk in shooters maar ook in divinity zelf, ben ik vaak degene die friendly fire/kills maak (A) En dat is niet altijd perongeluk…. I know, shame on me! SHAAMEE *rings a bell*

 5.   
  Jobvanderschouw-_-'s avatar

  Als klein jochie heb ik ooit het spel swords and sandals uitgespeeld. Het klinkt heel positief maar ik heb daarvoor een dagje met de trein door het land reizen met m’n vader(dat vond ik altijd heel leuk) geskipt omdat ik schijnbaar een van de slechtste spelletjes ooit belangrijker vond. Ik zou nu nogsteeds willen dat dat niet zo was gegaan maar helaas

 6.   
  Innervision's avatar

  Wat ik al niet gedaan heb. Is bijv. Ziekmelden voor een verjaardag zodat ik mn games kon spelen. Hopende dat niemand die ik kon online kwam. In games die ik samen met vrienden speel heb ik toch altijd de neiging om friendly fire uit te delen, is het niet met een gun dan wel een granaat, of ik mieter ze gewoon een afgrond in. Natuurlijk is dit maar even maar goed het is wel altijd te verwachten als je met mij speelt. Vraag me af waarom ze dat nog doen :D.

 7.   
  Anneliese's avatar

  Het is heel saai, maar ik heb nog nooit een Game-zonde gedaan.
  Ik doe wel heel graag mee voor deze geweldige prijs !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 8.   
  SophiaG's avatar

  Ik maak graag kans.