Divinity Original Sin 2 nu beschikbaar op Switch met Steam cross-save

Tijdens de Nintendo Direct van afgelopen nacht heeft Nintendo bekendgemaakt dat de door Belgische Larian Studios ontwikkelde Divinity Original Sin 2: Definitive Edition voor de Nintendo Switch gaat verschijnen.

Ook op de Nintendo Switch is het mogelijk om met een groep, bestaande uit twee tot vier man, de gehele game online te spelen. Hiervoor is vanzelfsprekend wel een Nintendo Switch Online-abonnement voor nodig.

Dat is misschien nog niet eens het leukste nieuws van allemaal. Je kan de game namelijk ook spelen met een cross cloud-save tussen de Nintendo Switch en Steam. Hierdoor kan je onderweg Divinity Original Sin 2 spelen op de Nintendo Switch en wanneer je thuiskomt verdergaan op je pc, op het punt waar je bent gebleven.

Als dat nog niet mooi genoeg is, is Divinity Original Sin 2: Definitive Edition nu beschikbaar voor de Nintendo Switch. Waar wacht je nog op?

  1.   
    kanniet's avatar

    Ik ben erg benieuwd hoe deze speelt op de Switch. Kunnen we hier een review van verwachten?

  2.   
    Mike Gevers's avatar

    @kanniet: Op termijn wil ik dit wel eens uitproberen, maar ik ben de komende tijd druk met verhuizingen en andere reviews. Ik wil dus best een recensie tikken, maar dat wordt op zijn vroegst in oktober 🙂