Stream zelf binnen de officiële GamersNET Twitch Community!

Sinds gisterochtend een nieuwe functie voor ’s wereld grootste live-platform voor gamers: Twitch Community’s. Naast sorteren op games of losse kanalen, is het nu ook mogelijk livestreams te scharen onder knusse gemeenschappen en andere genres. Zo kunnen gelijkgezinde streamers zich bundelen onder één gezamenlijke banier.


Naast een Community voor bijvoorbeeld speedruns en muziekstreaming, is er natuurlijk ook een gloednieuwe GamersNET Twitch Community. Onder deze pagina zullen wij van GamersNET uiteraard onze eigen livestreams delen, maar zijn onze vrienden (en vrienden van) evenals welkom om zelf een duit in het zakje te doen.

Ben je dus zelf een streamer en zoek je de knusheid van de GamersNET-gemeenschap in je livestreams? Wees dan welkom om je onder onze banier te scharen, wie weet kunnen we wat liefde verspreiden.

GamersNET is zelf zeker vier keer in de week live, met uitzendingen van onder meer onze Peter, Daniël en Tom, alsmede de vaste podcast GamersNET Radio. We spelen graag tal van verschillende games, het liefst bijgestaan door of mét onze bezoekers. Speel eens mee of ‘lurk’ lekker wat af, iedereen is welkom!

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Vet, vind het een goeie update van twitch (:

 2.   
  Mattiees's avatar

  ja het was te verwachten. Kwamen al steeds meer van dit soort twitch-accounts bij om het als het ware zelf samen te voegen.

 3.   
  mheiden21's avatar

  Helaas alleen nog geen ondersteuning voor consoles. Ik ben benieuwd of die ook de mogelijkheid krijgen om onder communities te streamen.

 4.   
  Mark89NL's avatar

  Thanks voor de update Mheiden test het wel op pc vanmiddag

 5.   
  Tom's avatar

  Wat je natuurlijk kunt doen, is via de normale wegen live gaan op console, om vervolgens gewoon via je Twitch Dashboard nog een Community aan je stream toe te voegen.

  Op de mobiele apps is het overigens ook nog niet mogelijk om op Community te filteren of te zoeken, maar goed: momenteel is de hele functie ook nog in beta. Zal binnenkort wel verder doorgevoerd worden.

 6.   
  Mark89NL's avatar

  Thanks Tom ga het straks even voor je testen met For Honor beta. En nu ragequit erop 😉

 7.   
  PaNNa's avatar

  Ik vind dit wel een heel goed idéé! But I can’t talk when I’m playing, veel te gefocust en niemand wil dat zien 😛