Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Nintendo Classic Mini Nintendo Minute – Super Nintendo vs NES

Het team van Nintendo Minute voert ditmaal een vurig debat over welke console beter is: de NES of Super Nintendo! Welke van de twee heb jij voor altijd in jouw gamershartje gesloten? Deel het hieronder met ons!

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Verschrikkelijk hoe ze het uitspreken N E S en S N E S, gewoon losse letters verschrikkelijk om te horen vind ik :P.
  Noem het dan tenminste nes of snes als je geen nintendo entertaiment system of super nintendo entertaiment system wil zeggen, verder leuk filmpje echt wel om te zien 🙂 .
  Zelf heel blij geweest met de Snes en klasgenoten van mij hadden de Nes en Ninten64, dus eigenlijk konden wij alles spelen.
  Maar de nieuwe classic nes van nintendo ga ik denk ik toch niet halen, als ik de spellen bekijk vind ik alleen de Mario Bros games echt leuk.
  Ik had echter op de Snes super mario allstars waar al deze spellen in zaten, hierdoor kan ik net zo goed mijn snes weer uit de kast halen :).

  Ik moet wel zeggen ik beleef nu nog steeds plezier aan Pokemon red, of als ik nu weer mario ga spelen op mijn nintendo.
  De playstation enzo is leuk maar dat speel ik 1 keer verhaal afgelopen klaar(Ben oldschool gamer game niet online), er zijn maar weinig games die ik maar constant opnieuw speel(Red alert 2,c&c generals, warcraft 3, age of mythology vind toch iets leuker dan age of empires), dit is toch iets wat nintendo ook goed voor elkaar heeft het blijft gewoon leuk.