Nintendo gaat NES Classic Mini opnieuw in productie nemen

Nintendo heeft bevestigd dat de zeer gewilde NES Classic Mini opnieuw in productie genomen wordt. De compacte versie van de klassieke NES-console was zo populair, dat het apparaatje in korte tijd al nergens meer te koop was. Inmiddels wordt er met gemak het dubbele van de oorspronkelijke prijs betaald voor de NES Classic Mini op sites als Marktplaats en via sommige webshops. We moeten nog wel even geduld hebben, want de nieuwe lading NES Classic Mini’s wordt pas tegen de zomer van 2018 verwacht.

Tevens zal Nintendo ervoor zorgen dat de productie van de SNES Mini flink wordt opgeschroefd, zodat de kleine console tussen de feestdagen en tot ver in 2018 goed verkrijgbaar is. Nintendo vertelde:

We’re happy to confirm that we’ll continue to ship stock of the Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System to Europe in 2018. In addition, next summer we’ll also bring the Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System back to Europe. More information will be shared in the future.
Goed nieuws dus voor alle liefhebbers die nog geen compacte console hebben weten te bemachtigen. En voor iedereen die niet van plan is om 150 euro of meer neer te tikken, terwijl de originele prijs rond de 65-70 euro lag.

 1.   
  mrb80's avatar

  Netjes van nintendo!

 2.   
  GrijzeVos's avatar

  Beste nieuws van vandaag 🙂

 3.   
  mmx's avatar

  Ik denk niet dat ik hier nog wat mee gaat doen .Ze hadden toen ze met die mini nes het succes zagen door moeten gaan met de productie ,en nu ook met de snes mini vind ik .

 4.   
  StroopKonijn's avatar

  Dit is echt heel fijn, ik wil er al een tijdje een maar ik ga er gewoon niet meer dan de retail prijs voor betalen, daarmee draaien ze hiermee ook die vieze scalpers een loer, kan ik waarderen.

 5.   
  StroopKonijn's avatar

  Hoop alleen niet dat ze nu de N64 classic mini een jaar uitstellen(al die al komt maar dat ligt wel in de lijn der verwachting)

 6.   
  mattioza's avatar

  Hehe wat een verrassing… $-$

 7.   
  Leon 2.0's avatar

  Shit. Daar gaat de immense straatwaarde van mijn NES Classic Mini. :-p

 8.   
  kiesmaarwa's avatar

  ”Leon 2.0″ schreef, "Shit. Daar gaat de immense straatwaarde van mijn NES Classic Mini. :-p"

  Ik geef je er 30 euro voor.. hij is immers al gebruikt

 9.   
  GamingTime's avatar

  Slimme zet van Nintendo!