De complete set-ups van de GamersNET LIVE-streamers!


Op onze livestreams op Twitch wordt nog met enige regelmaat gevraagd naar de set-ups van onze streamers. Met welke apparaten gamen ze en wat voor bakbeest zit er eigenlijk te renderen aan de andere kant van de live-lijn? Dit (work-in-progress) artikel biedt een handige lijst met alle techniek achter GamersNET LIVE én handige linkjes naar eventuele achtergrondinformatie over de producten in kwestie…

Laatste update: maart 2018

GamersNET poogt dit verzamelartikel zo up-to-date mogelijk te houden. Worden set-ups aangepast of pc’s geüpgraded, dan passen we dat hier zo snel mogelijk aan. Mis je nog iets in de lijstjes? Schroom niet je suggesties door te geven!

Brabo-eindredacteur Tom streamt vast op de woensdagavond op het GamersNET Twitch-kanaal. Oorspronkelijk betrof dat enkel uitzendingen vanaf Xbox One, maar sinds enige jaren streamt Tom ook vanaf zijn trouwe game-pc.

Wat zit er zoal in het Brabantse bakbeest en met welke apparatuur verzorgt Tom zijn streams? Onderstaande lijst maakt alles duidelijk.Onze glorieuze eindbaas Peter is elke maandagavond live te vinden bij GamersNET op Twitch. Af en toe springt hij bij met een toffe games vanaf verschillende console, maar doorgaans is hij vooral voorstander van het pc master race voor zijn uitzendingen. Wat valt er te zeggen over zijn bloedeigen set-up? Nou, het past in ieder geval niet in een PlayStation…

Welke specs vinden we precies terug in Peters eigen game-pc? We werken eraan…Waar onze Daniël voorheen steevast de zondagavond vulde, zien we zijn livestreams nu wekelijks op de vrijdagavond. ‘De Baard’ speelt enkel en alleen op PlayStation 4 en nodigt dus ook alle PlayStation-gamers van GamersNET uit om langs te komen en mee te doen in zijn harige stream-sessies.

Daan werkt nog aan een vaste set-up via een pc, maar tot die tijd voldoet zijn PlayStation-gebaseerde opstelling voor de livestreams:


LET OP: Dit verzamelartikel is nog niet compleet! Over verloop van tijd worden de lijstjes zo uitgebreid mogelijk gemaakt en eventuele veranderingen in de stream set-ups bijgehouden. Mis je nog iets? Laat het ons weten!

Tot snel, bij één van onze livestreams op Twitch!
 1.   
  Dr_Oetlul's avatar

  Tof om te zien

 2.   
  DoeMaarWat's avatar

  Hey tom wat is je setup?

 3.   
  Thomsnov's avatar

  Maar peter? dat past toch niet in een playstation 😀 🙄

 4.   
  matdriks's avatar

  Welke tv game je op Daniel?

 5.   
  iDraxo's avatar

  whaajoo wat heeft tom een coole muismat 😉

 6.   
  Sa.'s avatar

  Peter, ik kan je Speccy aanraden om je specificaties te zien. Super chill gratis stukje software! 😉

 7.   
  NietNickMeneer's avatar

  Iedereen een grote lijst komt daniel aan met 3 dingen 😛

 8.   
  Tom's avatar

  Ik heb het voor de jongens zo ver mogelijk ingevuld als ik kon. Peet en Daan zullen de andere zaken zelf nog even uit moeten vogelen, aangezien dxdiag.exe ook niet optimaal werkt over afstand.

 9.   
  Leukste's avatar

  Tof dat je dit wilde verzamelen en beschikbaar hebt gemaakt voor ons.