Blizzard viert 25-jarig bestaan als game-ontwikkelaar

Op 8 februari 1991 richtten Mike Morhaime, Allen Adham en Frank Pearce het bedrijfje genaamd Silicon & Synapse op om uiteindelijk met RPM Racing op de proppen te komen voor de SNES. Na wat gestoei met bedrijfsnamen en het uitbrengen van een heleboel iconische games, veranderde deze onderneming in het Blizzard wat we vandaag de dag kennen, een van ’s wereld grootste en meest legendarische ontwikkelstudio’s voor games. En het bedrijf werd een aantal uren geleden dus de heugelijke leeftijd van 25 jaar.

Verwacht echter geen groot feest voor de verjaring van Blizzard. Het bedrijf reflecteert in rust terug op een aantal mooie momenten uit diens historie, met een mooie video namens oprichters Mike Morhaime en Frank Pearce. Bekijk hieronder de feestelijke viering van Blizzards vijfentwintigste verjaardag:


Welke dierbaren herinneringen aan Blizzard(-games) koester jij nog tot vandaag de dag? Schroom vooral niet ze met ons te delen!

 1.   
  Thomsnov's avatar

  Gefeliciteerd Blizzard

 2.   
  Leukste's avatar

  Jarenlang World of Warcraft gespeeld. Vele avonden doorgebracht in PVE raids, veel vrienden gemaakt en bovenal een heleboel plezier gemaakt. Toen “Warlords of Draenor” uitkwam ben ik ermee gestopt. Speel nog wel dagelijks wat potjes Hearthstone. Maar de hoogtij dagen van WoW zal ik niet vergeten. Dankjewel en Gefeliciteerd Blizzard!

 3.   
  evilmase's avatar

  geen gratis games ??

 4.   
  Tom's avatar

  Is niet het halve aanbod van Blizzard games tegenwoordig gratis? Hearthstone, Heroes of the Storm, World of Warcraft aanvankelijk, et cetera… Er valt in ieder geval genoeg te ontdekken op Battle.net.

 5.   
  Riptide1977's avatar

  speel wow vanaf 2005 maar kijk toch het best terug naar de vanila tijd moet wel zeggen dat het inbrengen van time isle en tanaan jungle wel fijn is voor mensen die wat makelijker raid gear kunnen krijgen die niet veel tijd hebben blizz mag wel eens wat betere ingame stuf gratis geven ipv altijd maar geld vragen toch gefeliciteerd bliz met de 25 jaar

 6.   
  venom23456's avatar

  waren mooie tijden ban hier ban daar subcription loopt door bedankt blizz voor de mooie niet speelbare tijden