World of Warcraft viert elfjarig bestaan met in-game cadeaus

Het machtige World of Warcraft bestaat inmiddels alweer elf jaar en dat wordt gevierd. Blizzard beloont iedere speler die tot 30 november inlogt met in-game cadeaus en een speciale Anniversary achievement.

De bundel met cadeaus is te vinden in je mailbox en bevat de volgende goodies:

 • Celebration Package – Increases experience and reputation gains from kills by 11% for 1 hour. (10 second cooldown)
 • Celebration Wand – Gnoll (5 charges)
 • Celebration Wand – Murloc (5 charges)
 • Exquisite Costume Set: “Edwin VanCleef”
 • Inflatable Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker – Using this item grants you the Feat of Strength, “Did someone say . . . ?” (account-wide)
 • Blizzard bedankt verder alle spelers voor de onwankelbare toewijding die ze de afgelopen elf jaar hebben getoond en hoopt samen met de spelers ook de komende jaren veel nieuwe avonturen te beleven:
  Thanks to all of the heroes of the Horde and the Alliance for your unfaltering dedication to protecting and preserving Azeroth. Whether you are an honorable tauren, a brawny orc, a crafty gnome, or a resourceful human, we appreciate your continued support, and we’re looking forward to sharing adventures with you for many years to come.

  1.   
   Speedredz's avatar

   Mn maand is net om…

  2.   
   Lazar93's avatar

   alle items blijken charges te hebben, beetje zwak helemaal nu toys zon groot iets zijn om te verzamelen in wow

  3.   
   DeAdSeYe's avatar

   World of Warcraft heeft de laaste 2 jaar last van flinke dalingen in populariteit. De expansion packs willen “tijdelijk” nog wat mensen terug halen maar daar houd het ook echt bij op.

   Ik had verwacht dat World of Warcraft naar 10 jaar wel F2P zou worden, of gewoon eenmalig aan te schaffen zonder monthly fee. Ze bieden al “cosmetic” items aan voor echt geld, zelfs een booster voor naar level 90? (correct me if i’m wrong).

   Zolang dat niet gebeurd, kom ik helaas niet terug naar World of Warcraft. Begrijp me niet verkeerd, het is een grote game met veel content maar uiteindelijk blijft het toch een 11 jaar oude game. Er zijn met de jaren wel veel grafische updates geweest enzo, maar helaas niet voldoende genoeg.

   Als ik Eve online pak, die is echt met de jaren sterk verandert. Niet alleen in gameplay maar ook in visueel. Eve Online voelt niet aan als een 15 jarige game, terwijl World of Warcarft wel het gevoel heeft van een oude game. Denk dat het ook de reden zal zijn waar World of Warcraft flink daalt in abonnees.
   Misschien wordt het eens tijd voor World of Warcraft 2?

  4.   
   Kardinalus's avatar

   Tis wat gedateerd ja maar alle characters hebben bij de laatste expansion wel een grafische boost gehad. Het is niet het mooiste spel wat er is maar doet grafisch niet ten onder aan de meeste andere mmo’s. Plus d’r gameplay is en blijft erg sterk.

  5.   
   DeAdSeYe's avatar

   Kardinalus schreef, "Tis wat gedateerd ja maar alle characters hebben bij de laatste expansion wel een grafische boost gehad. Het is niet het mooiste spel wat er is maar doet grafisch niet ten onder aan de meeste andere mmo’s. Plus d’r gameplay is en blijft erg sterk. "

   Klopt, gameplay is uiteraard het belangenrijkste maar ook daar voelt het erg gedateerd aan. Misschien was het grafische aspect niet de beste argument waarom ze World of Warcraft F2P zouden moeten maken. Maar het spel is gewoon op verschillende punten gedateerd, er zal echt een grote reden zijn waarom WoW opeens gigantische dalingen heeft in abonnees.

  6.   
   FireBallz's avatar

   Ik weet niet eens waar het over gaat. In elk geval leuk dat ze dit soort acties doen, dat zie ik andere games/developers niet doen *kuch kuch Activision zal dit nooit doen kuch* *kuch 2K Games bestond dit jaar ook 10 jaar kuch, hebben zij iets gedaan? kuch*

  7.   
   DeAdSeYe's avatar

   FireBallz schreef, " *kuch kuch Activision zal dit nooit doen kuch* "

   Dat is grappig, Blizzard is een onderdeel van Activision! 🙄 Ze zijn al sinds 2007 samen gefuseerd.

   http://www.activisionblizzard.com/