Uncharted: The Nathan Drake Collection krijgt eind september een demo

Met Uncharted: The Nathan Drake Collection wordt het vanaf 7 oktober mogelijk om de avonturen van Nathan Drake in de Uncharted-trilogie op de PlayStation 4 te (her)beleven. Hierbij is de game natuurlijk grafisch van een poetsbeurt voorzien, zodat je in 1080p en met 60 frames-per-seconde Uncharted: Drake’s Fortune, Among Thieves en Drake’s Deception kan beleven en ook heeft ontwikkelaar Bluepoint Games een drietal nieuwe modi toegevoegd.

Mocht je nog twijfelen of je Uncharted; The Nathan Drake Collection moet aanschaffen, dan hebben we nu goed nieuws voor je. Sony laat namelijk weten dat er een demo van The Nathan Drake Collection zal verschijnen, waarin je het Warzone-hoofdstuk uit Uncharted 2 alvast kunt uitproberen.

De demo van Uncharted: The Nathan Drake Collection is vanaf dinsdag 29 september, een week voor de release van de volledige collectie, in de PlayStation Store te vinden.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Ik ga hem sowieso al halen, kan niet wachten!

 2.   
  ChielB's avatar

  Eens. Dit kan gewoon een blinde koop zijn voor iedereen met een PS4. 🙂

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Demo skip ik denk ik aangezien die toch een week later komt, misschien als ik effe niks te doen heb dat ik effe ga kijken.

 4.   
  mattioza's avatar

  Ik koop hem ook 🙂

 5.   
  FireBallz's avatar

  Als ik een PS4 heb, ga ik deze sowieso kopen:
  1. Unch: TND Collection
  2. Unch 4
  3. Black Ops 3
  4. FIFA 16
  5. Just Cause 3
  6. Dead Island 2
  7. AC Syndicate

  En misschien nog Tom Clancy The Divison.