Uncharted: The Nathan Drake Collection introduceert drie nieuwe modi

Hoewel Uncharted: The Nathan Drake Collection natuurlijk vooral de Uncharted-trilogie in een vernieuwd grafisch jasje naar de PlayStation 4 brengt, voegt ontwikkelaar Bluepoint Games ook wat nieuwe content toe. Zo werd eerder al bekend dat de game een fotomodus zal bevatten en dat er een tevens een reeks nieuwe trofeeën geïntroduceerd worden. Daar blijft het echter niet bij, want er is nu ook een drietal nieuwe modi voor de campaign van de drie games onthuld.

Voor nieuwkomers in de Uncharted-franchise is er de Explorer-modus, waarin de gevechten nog makkelijker zijn gemaakt zodat je zonder veel inspanning de spelwereld kan verkennen. Voor de veteranen is er dan weer de masochistische Brutal Difficulty-modus, die nog lastiger is dan Crushing-moeilijkheidsgraad die we al kennen uit de Uncharted-spellen. Tot slot wordt ook de Speed Run-modus geïntroduceerd, die simpelweg een timer toevoegen aan de game zodat speedrunners makkelijker kunnen pronken met de snelle tijden waarin ze The Nathan Drake Collection weten uit te spelen:

 • Explorer Mode is an all-new mode for beginners where combat difficulty is reduced greatly.
 • Speed Run Mode adds a timer that allows players to track their gameplay time against their friends as they play sections of the game.
 • Brutal Difficulty Mode is the ultimate challenge as the gameplay will be more punishing than Crushing Difficulty (unlocked after beating Crushing Difficulty in the same game)
 • Uncharted: The Nathan Drake Collection verschijnt op 7 oktober dit jaar voor de PlayStation 4.

  1.   
   djTheHague's avatar

   Kijk, dat noem ik nu een remake maken. Niet klakkeloos de game naar 1080p en 60 fps brengen maar ook nog eens nieuwe elementen (in dit geval spel-modi) toevoegen!

  2.   
   Leukste's avatar

   djTheHague schreef, "Kijk, dat noem ik nu een remake maken. Niet klakkeloos de game naar 1080p en 60 fps brengen maar ook nog eens nieuwe elementen (in dit geval spel-modi) toevoegen!"

   Mee eens. Zo kun je ook laten zien dat je tijd en moeite in deze collectie hebt gestoken. Zonder alleen maar dubbel te willen cashen.

  3.   
   PaNNa's avatar

   Dit is wel interessant nieuws 🙂 Geeft een hele nieuwe uitdaging, ook al heb je de games al gespeeld.

  4.   
   3333/3333's avatar

   Dat wordt lekker glitchen in de speedrun modes, de Uncharted games zijn behoorlijk ‘kapot’ in dat opzicht.

  5.   
   Rijstekorrel's avatar

   Leuk dat ze er nog dingen bij stoppen voor mij niet nodig, deze modus ga ik toch niet gebruiken maar leuk voor andere.

  6.   
   Hillianii's avatar

   Geweldig!

  7.   
   FireBallz's avatar

   Deze wordt zo vet, jammer dat ik wel alle delen gespeeld heb

  8.   
   LeroyJenkins's avatar

   Speel hem gewoon op standje normaal :D.

  9.   
   STRAIGHT FLUSH's avatar

   Jammer, 3 trofeeën voor brutal difficulty dus. Hekel aan difficulty trophies 😡