Sony belooft grote aankondigingen voor de PlayStation Experience

Komende december vindt er weer een nieuwe editie plaats van de PlayStation Experience, ditmaal in San Francisco. Vandaag laat Sony alvast weten enkele grote aankondigingen achter de hand te houden voor dat evenement. Heb jij enig idee waar het bedrijf mee gaat komen?

Vorig jaar toonde Sony op hetzelfde evenement de eerste gameplay van Uncharted 4: A Thief’s End en onthulde het de game Drawn To Death. Ook Capcom kwam er met een verrassing naartoe en maakte bekend dat Street Fighter 5 naast de pc exclusief voor de PlayStation 4 zou verschijnen.

Eerder dit jaar maakte het bedrijf al bekend dat men de Gamescom van dit jaar zou overslaan. Sony zou zich focussen op de Paris Game Week, die eind oktober plaatsvindt. Alles bij elkaar kunnen we dus veel nieuwe aankondigingen verwachten van Sony in de laatste drie maanden van dit jaar.

 1.   
  King of Heroes's avatar

  Nu ben ik toch nieuwsgierig! 🙂

 2.   
  stoneface's avatar

  Ze mogen een voorbeeld nemen aan xbox want de backwards compatibility vind ik echt sterk van microsoft. Maar sony maakt liever remasters en hd colllections waar ze veel meer geld mee kunnen verdienen.

 3.   
  Thijs.'s avatar

  Misschien release date van de vr bril van Sony of iets met backward comp ben benieuwd

 4.   
  PaNNa's avatar

  Ik kijk alvast uit naar de titels 🙂

 5.   
  gatemaster64's avatar

  volgens mij hebben ze eerder al gezegd dat sony niet gaat beginnen aan backwards compatibility.

  maarja we kunnen altijd hopen! 😆

 6.   
  Hitman047's avatar

  Mooi moment voor de bekendmaking van de officiële naam / prijs / releasedatum van Project Morpheus.

 7.   
  KoloFc's avatar

  Ben benieuwd 😉

 8.   
  gamepower's avatar

  zoals de titel al zegd sony BELOOFD…. ik ken die beloftes van sony, het was zo met de ps3 en het is niet anders met de ps4…. voor wanneer gaan ze nu games aankondigen voor eind 2017 als je dan rekening houd met het keer op keer uitstel… dan heb je pas nieuwe games in de loop van 2018 en tegen die tijd word mss wel weer een nieuwe console aan gekondigd ….. nu moet je nieuwe games geven sony… mensen met enkel een ps4 zitten nu droog en moeten toekijken naar de concurentie die wel hen beloftes nakomt voor dit najaar, met veel nieuwe games en geen remakes!!!

 9.   
  Jarek's avatar

  Spannend! 🙂

 10.   
  Bacotje's avatar

  Als ze

 11.   
  Bacotje's avatar

  Als ze nu komen met het verhaal dat backwards wel kan zijn het wel een beetje trieste figuren aan het worden. Alleen maar om ms een beetje te volgen in dit verhaal. Dan moeten ze nu toch echt wel met iets groters komen vind ik.

 12.   
  Rijstekorrel's avatar

  gamepower schreef, "zoals de titel al zegd sony BELOOFD…. ik ken die beloftes van sony, het was zo met de ps3 en het is niet anders met de ps4…. voor wanneer gaan ze nu games aankondigen voor eind 2017 als je dan rekening houd met het keer op keer uitstel… dan heb je pas nieuwe games in de loop van 2018 en tegen die tijd word mss wel weer een nieuwe console aan gekondigd ….. nu moet je nieuwe games geven sony… mensen met enkel een ps4 zitten nu droog en moeten toekijken naar de concurentie die wel hen beloftes nakomt voor dit najaar, met veel nieuwe games en geen remakes!!!"

  Ik zit helemaal niet droog en vermaak mij prima met God of War 3 remake, dit is gewoon een prachtige serie en straks Uncharted ook nog.
  Een game is een game of nou een remake is of niet, en zat mensen die sommige remake het origineel nooit gespeeld hebben dus is dit ook een mooie kans.

 13.   
  Gajes859's avatar

  Ik zit absoluut niet te wachten op backward compatibility. Degenen die nog oude spellen hebben liggen hebben negen van de tien keer de PS3 ook nog staan en degenen die geen PS3 hadden zijn beter af met de geremasterde versie.
  Zonde van de moeite als ze dit toevoegen.

  stoneface schreef, "Ze mogen een voorbeeld nemen aan xbox want de backwards compatibility vind ik echt sterk van microsoft. Maar sony maakt liever remasters en hd colllections waar ze veel meer geld mee kunnen verdienen."