Trailer Warcraft-film lekt online

Bezoekers van de Comic-Con werden getrakteerd op een exclusieve trailer van de langverwachte Warcraft-film. Dit was de eerste keer dat er beelden van de film getoond werden en de belofte was dat de footage niet online zou komen.

Helaas voor de bezoekers, maar gelukkig voor ons, heeft iemand de beelden opgenomen. Daarom worden ook wij nu getrakteerd op (een deel van) de trailer. Check de eerste vier minuten aan Warcraft footage hieronder!

 1.   
  Steelpartyhat's avatar

  Leuk, maar het filmpje doet het niet.

 2.   
  Hitman047's avatar

  Mirror die het nog wel doet. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Bacotje's avatar

  Jammer dat de horde zo geanimeerd is. Had het liever gezien in de style zoals Lord of the Rings. Maar goed….ben wel zeer benieuwd hoe de film er uiteindelijk uit gaat zien!

 4.   
  mastertje's avatar

  Bacotje schreef, "Jammer dat de horde zo geanimeerd is. Had het liever gezien in de style zoals Lord of the Rings. Maar goed….ben wel zeer benieuwd hoe de film er uiteindelijk uit gaat zien!"

  Ben ook niet echt fan van overmatig cgi. Bij the hobbit was het ook teveel / te erg. Maar aan de andere kant, het kan niet heel veel anders bij deze film gok ik ๐Ÿ˜† . Het moet ook dat enigszinse ‘fantasy’ look behouden wat de games ook hadden

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Heel snel gestopt met de trailer wat een kwaliteit niet normaal zo slecht, ik wacht wel op de echte trailer ๐Ÿ™‚

 6.   
  DutchACfreak's avatar

  Voor zover is kon zien zag het er wel leuk uit..
  ik ben wel benieuwt

  waneer komt de film uit ?

 7.   
  Bacotje's avatar

  Mwah kan niet echt veel anders bij deze film. Ik ben van mening dat dat wel degelijk had gekund ๐Ÿ™‚ het is net alsof ik de intro van een nieuwe expansion aan het kijken was. Is dat verkeerd? Nee want de cinematics van blizzard zijn echt fantastisch! Maar je maakt nu een “echte” film over de game. Laat dat dan ook zien en maak er geen animated film van.

 8.   
  PaNNa's avatar

  Wou net deze trailer eens bekijken , maar zo te zien is hij offline gehaald?