Trailer Warcraft-film lekt online

Bezoekers van de Comic-Con werden getrakteerd op een exclusieve trailer van de langverwachte Warcraft-film. Dit was de eerste keer dat er beelden van de film getoond werden en de belofte was dat de footage niet online zou komen.

Helaas voor de bezoekers, maar gelukkig voor ons, heeft iemand de beelden opgenomen. Daarom worden ook wij nu getrakteerd op (een deel van) de trailer. Check de eerste vier minuten aan Warcraft footage hieronder!

  1.   
    Steelpartyhat's avatar

    Leuk, maar het filmpje doet het niet.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Mirror die het nog wel doet. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Bacotje's avatar

    Jammer dat de horde zo geanimeerd is. Had het liever gezien in de style zoals Lord of the Rings. Maar goed….ben wel zeer benieuwd hoe de film er uiteindelijk uit gaat zien!

  4.   
    mastertje's avatar

    Bacotje schreef, "Jammer dat de horde zo geanimeerd is. Had het liever gezien in de style zoals Lord of the Rings. Maar goed….ben wel zeer benieuwd hoe de film er uiteindelijk uit gaat zien!"

    Ben ook niet echt fan van overmatig cgi. Bij the hobbit was het ook teveel / te erg. Maar aan de andere kant, het kan niet heel veel anders bij deze film gok ik ๐Ÿ˜† . Het moet ook dat enigszinse ‘fantasy’ look behouden wat de games ook hadden

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Heel snel gestopt met de trailer wat een kwaliteit niet normaal zo slecht, ik wacht wel op de echte trailer ๐Ÿ™‚

  6.   
    DutchACfreak's avatar

    Voor zover is kon zien zag het er wel leuk uit..
    ik ben wel benieuwt

    waneer komt de film uit ?

  7.   
    Bacotje's avatar

    Mwah kan niet echt veel anders bij deze film. Ik ben van mening dat dat wel degelijk had gekund ๐Ÿ™‚ het is net alsof ik de intro van een nieuwe expansion aan het kijken was. Is dat verkeerd? Nee want de cinematics van blizzard zijn echt fantastisch! Maar je maakt nu een “echte” film over de game. Laat dat dan ook zien en maak er geen animated film van.

  8.   
    PaNNa's avatar

    Wou net deze trailer eens bekijken , maar zo te zien is hij offline gehaald?