Call of Duty: Advanced Warfare Supremacy DLC verschijnt 2 juni op Xbox One

Vanaf 2 juni aanstaande kunnen Xbox One- en Xbox 360-bezitters alvast aan de slag met de derde DLC-pack van Call of Duty: Advanced Warfare! We vervolgen in Supremacy het verhaal in Exo Zombies, met acteur Bruce Campbell.

“In een decor van wereldberoemde bezienswaardigheden reizen spelers in Supremacy over de hele wereld. Via de bekende exo movements én via de nieuwe functie Exo Grapple kun je de strijd domineren. We vinden het fantastisch om één van de meest populaire Call of Duty maps ooit te kunnen uitbreiden met exo en grapple gameplay,”
Dit zegt Michael Condrey, Co-Founder en Studio Head van Sledgehammer Games.

Supremacy biedt vier nieuwe multiplayer-mappen, met allemaal de Exo Gapple-functie:

· Parliament: Een militair vrachtschip ligt afgemeerd in de Thames in Londen. In deze medium-sized map heb je een mooi uitzicht op de stad en dit wordt gecombineerd met fast-paced combat. Door allerlei typen zichtlijnen kun je los gaan met alle speltypen. Gebruik de map-based scorestreak om je vijanden te vernietigen met een meedogenloos rakettenbombardement.

· Kremlin: Intense strijd buiten de deuren van Ruslands presidentiële paleis, dat is wat de medium-sized map Kremlin te bieden heeft. Als gamer beweeg je je in een decor van de door strijd beschadigde gebouwen aan het Rode Plein. Zorg dat je je op verhogingen bevindt om je team een strategisch voordeel te geven. Vergeet ook niet om je exoskeleton te gebruiken en op die manier niet verzeild te raken in het mijnenveld dat halverwege de game wordt geactiveerd.

· Compound: Je krijgt gevechtstrainingen in een Atlas-trainingscompound, dat verborgen ligt in de wildernis van Colorado. In deze kleine symmetrische map, waarin het draait om high-speed combat in kleine ruimtes, moet je razendsnel met je wapen uit de voeten kunnen.

· Skyrise: Een wolkenkrabber van Atlas heeft uitzicht op de Akropolis in Athene, dé eyecatcher uit het oude Griekenland. Deze map is gebaseerd op Highrise uit Call of Duty: Modern Warfare 2 en de speciale attractie daarbij is dat het exoskeleton nu een rol krijgt in de klassieke multiplayer lay-out. Je moet de sleutelposities in het hart van deze small-to-medium sized map in handen zien te krijgen om zo de controle naar je toe te trekken.

Zoals gezegd is 2 juni de releasedatum voor de Xbox-platformen. Pc en PlayStation-gamers moeten nog wat langer geduld hebben.

  1.   
    nielsiebro's avatar

    jammer dat er geen dlc wapen is net zo als altijd

  2.   
    bjorntukkertje's avatar

    Hightrise van mw2 is terug!!!!