Fable Legends wordt free-to-play op Windows 10 en Xbox One met Gold

Die zagen we niet aankomen: Fable Legends wordt compleet free-to-play. De game zal na release voor iedereen gratis te downloaden en te spelen zijn op Windows 10, Xbox One-gamers met een abonnement op Xbox Live Gold kunnen verder ook kosteloos aan de slag met de nieuwe Fable.

Op FableLegends.com legt game director David Eckelberry uit hoe het precies in werking zal gaan met de free-to-play formule van Fable Legends.

Volgens Eckelberry moet de game open, eerlijk en goedhartig zijn. De progressie zal eerlijk verdiend kunnen worden en niet zo maar gekocht. Juist omdat de gameplay goed in elkaar steekt en omdat Lionhead hard zijn best doet op een gratis game, moeten spelers getriggerd worden om iets te kopen in het spel.

 1.   
  Basman01's avatar

  leuke instelling ,kga hem zeker uitproberen ๐Ÿ™‚

 2.   
  Leukste's avatar

  Wow! Nou “als” er een nieuwe pc komt met W10 erop zal ik die er vast op zetten. ๐Ÿ˜€

 3.   
  sksk55's avatar

  windows 10 is het eerste jaar toch gratis dus hoef je geen nieuwe pc te kopen of zie ik dat fout, ik ga hem ook zeker proberen

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Je hoeft geen nieuwe te kopen Windows 10 is 1ste jaar gratis voor Windows 7/8/8.1 gebruikers.

 5.   
  Sa.'s avatar

  Voor de duidelijkheid, de ‘free to play’ werkt een beetje zoals Killer Instinct op de Xbox One, er is steeds 1 gratis personage en die rouleert elke maand. ๐Ÿ™‚