Open bèta van Evolve is live op Xbox One; netwerk werkt tegen

De klok heeft zes uur geslagen en daarmee is de open bèta van Evolve nu ook daadwerkelijk geopend op de Xbox One. Gamers die de veel verwachte multiplayergame al vooraf geïnstalleerd hadden, kunnen direct nu aan de gang, al lijkt het netwerk van Xbox Live momenteel niet mee te werken. De afgelopen uren deden zich een aantal foutmeldingen voor op de Xbox Live status-pagina, waardoor het online gamen moeilijk wordt gemaakt.

Op het hoofdkwartier van GamersNET maken wij ons op voor Thursday Night Live, waarin we de bèta van Evolve hopen te kunnen streamen. Momenteel wil dat echter niet vlotten, omdat Xbox Live allesbehalve stabiel lijkt te draaien. Met een beetje geluk gaan vanavond rond 19:00 aan de slag, maar wie weet duurt het Microsoft nog net wat langer om de servers van de Xbox One (alsmede de Xbox 360) op orde te krijgen.

We houden jullie op de hoogte van de aanstaande livestream, de open bèta van Evolve en de status van het Xbox Live-netwerk.

  1.   
    Basman01's avatar

    bij mij is hij nu aan het installeren

  2.   
    squidgyboy's avatar

    bij mij is hij al klaar met installeren 8)

  3.   
    milez1983's avatar

    mooi neergezet tom hij is inmiddels geinstalleerd

  4.   
    Flapjack's avatar

    Het was dan ook een technische server stress test.

  5.   
    huntedjohan's avatar

    Flapjack schreef, "Het was dan ook een technische server stress test. "

    Jammer dat gamersnet dat niet even vermeld in het verhaal. Word nu beetje neer gezet als negatief, maar een stress test die tegen problemen aan loopt is nog niet echt negatief tijdens een beta test

  6.   
    PlaystationNation's avatar

    Komt de beta ook op ps4?

  7.   
    I Juggy I's avatar

    PlaystationNation schreef, "Komt de beta ook op ps4?"

    Nee is exclusief voor de Xbox One