Nieuwe filmrecensies – Week 3 – Met o.a.: The Theory of Everything

Wekelijks verschijnen er niet alleen nieuwe games, maar ook nieuwe films. Onze vrienden van MoviesNET bekijken wekelijks de nieuwste films voor jullie en geven hun oordeel in een recensie. Met deze week de recensies van The Theory of Everything en Taken 3.

The Theory of Everything
The Theory of Everything gaat over het leven, en dan met name het liefdesleven, van de briljante en gerenommeerde astrofysicus Stephen Hawking. Het verhaal is gebaseerd op de memoires van Jane Hawking, genaamd ‘Traveling to Infinity: My Life with Stephen’. Naast de prachtige liefde tussen de twee zien we ook het gevecht wat Hawking voert met een verschrikkelijke spierziekte, gerelateerd aan ALS, die ervoor zorgt dat hij steeds minder controle heeft over zijn eigen lichaam en waardoor hij bijna totaal verlamd raakt en afhankelijk wordt van de mensen om hem heen.


Lees hier de recensie van The Theory of Everyting.

Taken 3
Bryan Mills heeft al aardig wat moeten doorstaan. Eerst werd zijn dochter ontvoerd en moest hij haar gaan redden in Parijs. In taken 2 werd hij zelf ontvoerd samen met zijn vrouw en speelde zijn dochter een belangrijke rol om hun te redden. En nu in Taken 3 wordt er niemand meer ontvoerd. Nee, in plaats van iemand te ontvoeren wordt er direct iemand vermoord, zoals we al in de trailer konden zien. Dat betekend voor Taken 3 dat Bryan Mills nu zelf de hoofdverdachte is, maar of dat nu nog een leuke film maakt is nog maar de vraag.


Lees hier de recensie van Taken 3.
 1.   
  Basman01's avatar

  mis die van the imitation game en unbroken nog 😉

 2.   
  djTheHague's avatar

  Die zijn vorige week al verschenen Basman01

  http://www.moviesnet.nl/filmrecensies/unbroken/
  http://www.moviesnet.nl/filmrecensies/the_imitation_game/

 3.   
  noah81's avatar

  Vd week deel 2 van taken gezien. Ik vraag me af of deel 3 nog wel de moeite waard is want 2 was echt niet goed.