Al 2,6 miljoen draken afgeslacht in Dragon Age: Inquisition

BioWare, de maker van de Dragon Age-franchise, heeft op Twitter een afbeelding geplaatst met allemaal leuke weetjes over het aantal afgeslachte draken in Dragon Age: Inquisition. Dit aantal draken betreft maar liefst 2,6 miljoen! Naast dit aantal staan er ook andere leuke weetjes op de door BioWare vrijgegeven afbeelding. Meer dan de helft, namelijk 58 procent, van de draken stopte met ademen in Orlais. Welke drakensoort is het meest vermoord? De Fereldan Frostback! Bekijk alle feitjes hieronder.

Speel jij nog steeds Dragon Age: Inquisition? Of moet je er nog aan beginnen? Of heb je er geen interesse in? Laat het ons in de reacties weten.


Druk op de afbeelding voor een grotere versie!

 1.   
  squidgyboy's avatar

  dat valt nog mee… terwijl de game al 2.89 miljoen keer is verkocht.

 2.   
  fdennis's avatar

  Heb ze alle 10 geslacht. Maar helaas geen trophy ontvangen.

 3.   
  OnOwned's avatar

  ik ben er een week geleden mee begonnen en heb echt een verslaving ontwikkeld. eerste draak moet nog verslagen worden.

 4.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Voor mij is het onspeelbaar geworden. Ik krijg steeds die direct X crashes en lage fps tussen de 20 en de 50. Via de nieuwe driver had ik wel de fps opgelost maar ik krijg nu random freezes. Over die direct X errors crashes weet ik niet of dat ook is opgelost omdat ik niet lang kon spelen door die freezes.

 5.   
  Scrisissszzz's avatar

  die trophy heeft idd een aardige glitch. ik had nog saves van voordat ik aan draken begon dus na de laatste de draak van crestwood weer geladen en toen kreeg ik de trophy wel 🙂

 6.   
  Bacotje's avatar

  Ik ben een Rpg gamer maar ik weet maar niet hoe het komt dat Dragon Age mij niet kan bekoren. Het liefst speel ik gewoon 1 char die ik dan level naar cap en dan genieten van endgame. Maar 5 chars tegelijk bespelen…..of me met alle classes tegelijk bezig te houden….ik weet niet wat het is. Misschien de chaos in een gevecht dat je op 5 verschillende toons moet letten ipv alleen je eigen taktiek en playstyle. Misschien speel ik de game ook wel helemaal verkeerd hoor! Ik zou zoooo graag de game willen omarmen en heerlijk verslaafd aan worden maar het lukt me gewoon niet. Inquisition heb ik nog niet geprobeerd mede door de uitleg hierboven. Ik heb Dragon age 3 geprobeerd en bij de eerste elite was ik er klaar mee…..herkent iemand dit of heeft iemand goeie tips wat mij misschien kan helpen? Of zeg je bijvoorbaat al…..nee wat je beschrijft is de game en daar zul je het mee moeten doen.

 7.   
  Bacotje's avatar

  Ik bedoel Dragon age 2 uiteraard….

 8.   
  Nuffsaid's avatar

  Bacotje schreef, "Ik ben een Rpg gamer maar ik weet maar niet hoe het komt dat Dragon Age mij niet kan bekoren. Het liefst speel ik gewoon 1 char die ik dan level naar cap en dan genieten van endgame. Maar 5 chars tegelijk bespelen…..of me met alle classes tegelijk bezig te houden….ik weet niet wat het is. Misschien de chaos in een gevecht dat je op 5 verschillende toons moet letten ipv alleen je eigen taktiek en playstyle. Misschien speel ik de game ook wel helemaal verkeerd hoor! Ik zou zoooo graag de game willen omarmen en heerlijk verslaafd aan worden maar het lukt me gewoon niet. Inquisition heb ik nog niet geprobeerd mede door de uitleg hierboven. Ik heb Dragon age 3 geprobeerd en bij de eerste elite was ik er klaar mee…..herkent iemand dit of heeft iemand goeie tips wat mij misschien kan helpen? Of zeg je bijvoorbaat al…..nee wat je beschrijft is de game en daar zul je het mee moeten doen."

  Ik heb een beetje hetzelfde gehad..
  Heb op mijn gemak verder gespeeld en vind het nu een prachtige game.
  Gewoon alles op je gemak doen, als je niet naar het einde van de game probeert te rushen en alle tijd neemt voor conversaties en side-quests enzo raak je vanzelf gehecht aan meer dan een karakter (en in mijn geval werd het toen ook leuk om echt aan meerdere karakters te werken).

  😉

 9.   
  TN91780's avatar

  Game de tijd geven … Er zitten sublieme stukken in. Als je ’t beu bent een omgeving te exploren, afwisselend met verhaallijntje. Ook tal van oude bekenden die terugkomen (morrigan, hawke, …). Laatste stukje verhaalgedreven missie : het gemaskerd bal in Orlais. Subliem. Deed me aan assassin creed denken terwijl de speelstijl toch anders is. Intriges, politiek … Ik heb Watchdogs, GTAV, Shadows of Mordor opzij gelegd. Ben nu enkel met DA3 bezig. En dat gaat wel nog een tijdje duren.

 10.   
  Hillianii's avatar

  lol