Evolve bereikt gouden status; open bèta volgt volgende week

Met nog een maand te gaan voordat de game verschijnt, heeft ontwikkelaar Turtle Rock Studios laten weten dat Evolve de gouden status heeft bereikt. Dit betekent dat het spel in principe af is en dat Evolve nu gedrukt en gedistribueerd kan worden. Het team achter de game zal ondertussen natuurlijk niet stil zitten, want men gaat ondertussen al hard aan de slag met het elimineren van bugs.

Daarnaast zullen de ontwikkelaars volgende week ook een stress-test van de servers uitvoeren met het verschijnen van de open bèta. Van 15 tot en met 19 januari verschijnt er namelijk een open bèta voor Xbox One-spelers, deze testversie is dus voor alle Xbox Live Gold-leden speelbaar. De progressie die je maakt in deze bèta op de Xbox One is overdraagbaar naar de volwaardige versie die op 10 februari verschijnt.

Voor PlayStation 4- en pc-gamers is er ook een bèta beschikbaar, al is deze een stuk kleiner van omvang, de progressie die je maakt in deze testversies is ook niet over te dragen naar de volledige game. Vanaf 16 januari is de gesloten beta op pc toegankelijk voor eenieder die eerder mee mocht doen met de Big Alpha. Als je daarnaast beschikt over Left 4 Dead of BioShock: Infinite op Steam, krijg je eveneens een invitatie om mee te doen. PlayStation 4-gamers kunnen vanaf 17 januari aan de slag met Evolve, indien je eerder al uitgenodigd was voor de Big Alpha en over een PlayStation Plus-abonnement beschikt.


Evolve verschijnt op 10 februari voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Met dank aan Leukste voor de tip! 🙂

  2.   
    Thijs.'s avatar

    slim om na de gouden status als nog een bèta te doen. Zo kunnen er veel bugs uit de game gehaald worden en stijgen de verkopen misschien ook wel

  3.   
    Weits's avatar

    jammer dat dit niet voor de PlayStation 4 geld

  4.   
    Leukste's avatar

    Thijs. schreef, "slim om na de gouden status als nog een bèta te doen. Zo kunnen er veel bugs uit de game gehaald worden en stijgen de verkopen misschien ook wel"

    Ik weet niet of ik een beta op dit punt nu moet toejuichen of niet. Aan de ene kant zal dit degene die de bèta testen en tevreden zijn gerust stellen om de game te kopen. Aan de andere kant kan dit vanuit het oogpunt van de makers weer duiden op onzekerheid over het product zoals het nu is. Ik ben benieuwd.

    Ik hoop dat ze de hunters en de monsters goed hebben kunnen balanceren.

  5.   
    King of Heroes's avatar

    Dus… Er is geen open beta voor de PS4… Jammer.. 🙁

  6.   
    MisterMDW's avatar

    Heb hier onwijs veel zin in ! Weer een heerlijke co-op game, hoop dat er deze generatie meer volgen en dan toch het liefst ook nog een paar die ouderwets op de bank kunnen worden gespeeld 🙂

  7.   
    Basman01's avatar

    friday night live evolve beta ? xD

  8.   
    sksk55's avatar

    toch gigantisch benieuwd of het erg vet gaat worden ik heb wel de beta gespeeld maar daar kon je nog niet echt veel moet ik zeggen

  9.   
    Flapjack's avatar

    maar goed dat ik hem van de closed beta nog heb laten staan op me pc