Acteur The Ancient One in Marvel’s Doctor Strange nog niet gevonden

De acteur, welke de rol van The Ancient One zou moeten gaan spelen in Marvel’s Doctor Strange is nog niet gevonden. Wel gaan er geruchten dat er drie grote namen op het verlanglijstje van Kevin Feige staan, namelijk Morgan Freeman, Bill Nighy en Ken Watanabe. Of één van hen de rol uiteindelijk ook zal gaan spelen is nog maar de vraag.

The Ancient One is in de strips de voorganger van Doctor Strange en later ook zijn mentor. Onlangs bevestigde Marvel nog dat Benedict Cumberbatch de hoofdrol op zich gaat nemen, dus het niet ondenkbaar dat er naast hem nog een grote naam aan de film zal worden toegevoegd. Het blijft vooralsnog speculeren op basis van geruchten die rondgaan op het internet.

Naast Strange wordt ook Baron Mordo in de strips door The Ancient One opgeleid, maar hij kan niet tippen aan de kwaliteiten van de Doctor. Al langere tijd wordt de mogelijkheid opengehouden dat Baron Mordo de grote schurk gaat zijn in de film, maar Marvel heeft hier nog niet op gereageerd.

Omdat in een eerder stadium al is bevestigd dat deze film niet het oorsprongsverhaal van Doctor Strange zal vertellen is het nog maar de vraag hoe groot de rol van The Ancient One gaat zijn. Vermoedelijk heeft Strange zijn opleiding al doorlopen en is er op het witte doek nog maar weinig ruimte voor zijn mentor. Zien we straks niets meer van hem dan een korte verwijzing?

Doctor Strange is vanaf 28 oktober 2016 in de bioscoop te zien.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren