Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: No Man’s Sky PlayStation Experience Gameplay Trailer

We wisten al dat No Man’s Sky een gigantische game is, maar we hadden nog nooit gezien hoe groot het spel nu precies is. Bovenstaande trailer geeft ons een goed idee en we hebben hiervoor slechts één woord: wauw.

  1.   
    fdennis's avatar

    Het idee dat je letterlijk eindeloos kan ontdekken lijkt mij echt zo vet. Echter ben ik wel bang dat we nog erg lang op deze game moeten gaan wachten. Bij de Uncharted 4 trailer stond op het eind 2015. Maar hier stond dat niet. Waardoor deze game ook zomaar in het voorjaar van 2016 uit kan komen…. Of zelfs nog later. Een game moet speelbaar zijn als die uit is. Maar als dit daadwerkelijk zolang nog gaat duren. Dan had ik het liever gehad als deze game aangekondigd werd op de E3 van 2015 ipv 2014.

  2.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Ik vind het design van de game echt onwijs gaaf, al die kleurtjes en de ruimtelijke planeten (no pun intended). Maar wat doe je nou precies in deze game, want dat is mij nog steeds niet duidelijk.

  3.   
    Hitman047's avatar

    @fdennis: De developers noemden juist afgelopen week voor het eerst een concrete datum; No Man’s Sky verschijnt in 2015.

  4.   
    Randy1991's avatar

    Deze game ga ik zeker in de gaten houden!!!