Fans bedanken makers No Man’s Sky op ludieke wijze

Eerlijk is eerlijk: gamers zijn niet altijd de meest dankbare personen ter wereld. We zijn een kritisch stel mensen bij elkaar die het leuk vinden om hier en daar wat misplaatste grapjes of opmerkingen te maken over games, hun uitgevers én ontwikkelaars. Des te bijzonder is het gebaar dat fans van No Man’s Sky maakten om de ontwikkelaars van Hello Games in het zonnetje te zetten.

Er is door een groep dankbare fans een GoFundMe-pagina gestart om een billboard vlakbij het kantoor van Hello Games te realiseren. Inmiddels is het doel van 1750 dollar al flink overschreden en is er maar liefst meer dan 3000 dollar binnen geharkt. Met dit geld wordt het billboard geplaatst en wordt ook wat bier en lunch gekocht voor het team achter No Man’s Sky.

Het design van het billboard staat overigens nog niet vast. De maker van de campagne laat weten dat dit een concept betreft en dat hij open staat voor suggesties. Vanaf 12 augustus is het billboard twee weken lang te bewonderen in Guilford, Engeland. Lief!

  1.   
    ChielB's avatar

    Respect voor de community!

  2.   
    Puddingboom's avatar

    No mans sky was gewoon een scam door de beloftes die werden gemaakt. Echter ken ik geen andere studio die zoon flop heeft omgebogen tot een succes. Ik ben zelf erg benieuwd naar de VR versie van NMS.