Meer dan 45 nieuwe foto’s Inherent Vice

Er zijn heel veel nieuwe foto’s verschenen van Inherent Vice, hieronder alvast een klein voorproefje. Voor de rest van de foto’s kun je hier kijken.











Inherent Vice speelt zich af in de jaren ’70 en is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Thomas Pynchon. Het verhaal speelt zich af in Los Angeles en gaat over detective Larry “Doc” Sportello (Joaquin Phoenix), die de verdwijning van zijn ex-vriendin onderzoekt. Na een lange afwezigheid duikt Sportello’s ex opeens weer op en heeft een idee. Ze is op dat moment namelijk de minnares van de steenrijke Mickey Wolfmann (Eric Roberts). Het plan is om hem te ontvoeren en in een psychiatrische instelling te stoppen.

Andere sterren die we in de film onder andere kunnen gaan bewonderen zijn Jena Malone, Reese Witherspoon, Josh Brolin, Owen Wilson en Benicio Del Toro. De film zal op 29 januari 2015 in Nederland uitkomen. Komende maandag kan je alvast wat meer te weten komen over het verhaal in een Fast Forward die we over de film gemaakt hebben.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren