Xbox One Digital TV Tuner nu verkrijgbaar in Europa

In augustus is de Xbox One Digital TV Tuner aangekondigd voor Europa. Het moment is nu eindelijk daar. In verscheidene Europese landen is het apparaatje al verkrijgbaar voor 29,99 euro.

Middels een usb-aansluiting kan je het apparaatje aansluiten op een Xbox One, wat dient als alternatief voor decoders en satellietboxen met een HDMI-aansluiting. Bovendien kan je ook programma-informatie opvragen terwijl je televisie kijkt op de spelcomputer. Bovendien kan je televisie pauzeren, terugspoelen en vooruitsnellen. De tuner ondersteunt de kabelstandaard die UPC en Ziggo gebruiken in Nederland. Het apparaat is momenteel verkrijgbaar in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend, maar wij verwachten dat het niet lang meer zal duren voordat wij aan de beurt zijn.

  1.   
    noah81's avatar

    Beetje duur vind ik

  2.   
    Deadstriker's avatar

    Hoe zit het met Ziggo dan ? je hebt toch altijd een Smartcard nodig als je digitale TV wilt kijken..

  3.   
    Basman01's avatar

    kan ik met dit apparaatje dus mn upc box vervangen?

  4.   
    mrb80's avatar

    Idd dat vroeg ik me ook al af deadstriker

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Deadstriker schreef, "Hoe zit het met Ziggo dan ? je hebt toch altijd een Smartcard nodig als je digitale TV wilt kijken.."

    Dat lijkt mij dus ook ja waar moet je die kaart in doen dan, sowieso niks voor mij dit ik duw die kaart wel in mijn tv.
    Geen extra kastjes geen extra afstandsbediening of controller, ik kijk toch al geen tv enige wat ik volg is dino show(En dat vergeet ik vaak dus word het uitzending gemist) 😆