Nieuwe preview: Horns


Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe heeft de afgelopen jaren veel verschillende soorten films op zijn naam gezet. Dit keer is het de boekverfilming van Horns. Een duistere horrorkomedie met een handjevol grote sterren. In deze preview blikken we vooruit op de release van de film en vertellen over wat je van de film kan verwachten.

Het Verhaal
Daniel Radcliffe vertolkt de rol van Ig Perrish, die verdacht wordt van de moord en verkrachting op zijn vriendin. Op een dag wordt hij wakker met twee hoorns, die uit zijn hoofd groeien. De hoorns geven hem de kracht om mensen hun zonden te laten opbiechten. Met deze kracht gaat hij op zoek naar de moordenaar van zijn vriendin. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Joe Hill.


De Acteurs
Zoals al eerder genoemd is speelt Daniel Radcliffe de hoofdrol in Horns. De grote bijrollen zijn voor acteurs en actrices Juno Temple (The Dark Knight Rises), Max Minghella (The Social Network), Heather Graham (The Hangover) en David Morse (The Green Mile). Daniel Radcliffe is al bekend met het horror-genre. Hij speelde in 2012 al in de film The Woman In Black.

Niet alle acteurs in de film zijn bekend met dit genre, maar gelukkig heeft regisseur Alexandre Aja hier wel ervaring mee. Alexandre Aja is de regisseur van onder andere The Hils Have Eyes, Mirrors en Piranha 3D. Dus van het gore element heeft hij ook wel verstand.

De Verwachting
Na het zien van de trailers zijn mijn verwachtingen van de film hoog. Of Horns goed of slecht gaat worden ligt in de handen van zowel Daniel Radcliffe als regisseur Alexandre Aja. Daniel Radcliffe zal een transformatie moeten ondergaan van good guy naar een echte duivel. Alexandre Aja houdt nogal van gore, dus ga ervan uit dat we meer dan genoeg vuiligheid te zien zullen krijgen. Het verhaal zelf klinkt heel interessant en ze kunnen er meerdere kanten mee opgaan. Toch moeten ze ook trouw blijven aan het gelijknamige boek. We zullen zien of Radcliffe zich kan bewijzen als duivel.

De film zal vanaf 13 november te zien zijn in de bioscoop.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren