Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video review: Middle-earth: Shadow of Mordor

Tom is al even bezig met Middle-earth: Shadow of Mordor. De game leent heel veel elementen van Assassin’s Creed en de Batma: Arkham-serie en gooit daar een lekker Lord of the Rings-sausje overheen. Of dat goed uitpakt kun je bekijken in deze review.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  batma? haha die franchise ken ik niet

 2.   
  Noice!'s avatar

  Peter… Verf jij je haar?

 3.   
  Petor's avatar

  Rozaantjie schreef, "Peter… Verf jij je haar? "

  Haha, dat zou wel heel gay zijn he! ๐Ÿ™‚

 4.   
  Leukste's avatar

  Prima review. Er zit hier en daar nog wel een enkele bug in het spel. Maar dat mag het plezier met het afhakken van de Uruk hoofden niet bederven.

 5.   
  Mandamo's avatar

  Heb het nou toch maar eens opgezocht:

  Wikipedia schreef, "The name “Uruk-hai” has the element Uruk, which is a Black Speech word related to Orc. The element hai means “folk”, so “Uruk-hai” is “Orc-folk”. While “Uruk-hai” means simply “Orc-folk”, the term was reserved for the soldier orcs of Mordor and Isengard. Original Uruks were of Sauron’s breeding, but Saruman bred his own."

  ๐Ÿ™‚

 6.   
  OnOwned's avatar

  Het lompe besturen van zo’n caragon vind ik eigenlijk wel passen. Ik bedoel zo wild beest hoort niet te rijden als een paard of goede auto. Voor mij is het dit de verrassing van het jaar, want waar watch_dogs en Destiny behoorlijk overhyped waren is shadow of mordor zelfs underhyped. Okรƒยฉ toegegeven ze hebben veel elementen geleend, maar liever goed gejat dan slecht verzonnen. Het Nemesissysteem is briljant, omdat elke captain voorgaande ontmoetingen ook echt onthoud en er op anticipeert. Ook als speler krijg je het gevoel van hรƒยจ daar heb je Henk de uruk weer. Verder is het vechten superfijn en ontzettend bruut. Ik ben fan van deze game.

 7.   
  Andrevantoever's avatar

  Morgen lekker spelen! ๐Ÿ˜†

 8.   
  DeAdSeYe's avatar

  Middle Earth Shadow of Mordor is niet alleen maar drama, actie het heeft soms ook een humorachtige tintje. Ratbag is daar een groot voorbeeld van, man wat een orc! ๐Ÿ˜†

  Haha, Meet Ratbag trailer

  https://www.youtube.com/watch?v=tYzP7W5kfbM

 9.   
  WoKingNL's avatar

  Mandamo schreef, "Heb het nou toch maar eens opgezocht:

  ”Wikipedia” schreef, "The name “Uruk-hai” has the element Uruk, which is a Black Speech word related to Orc. The element hai means “folk”, so “Uruk-hai” is “Orc-folk”. While “Uruk-hai” means simply “Orc-folk”, the term was reserved for the soldier orcs of Mordor and Isengard. Original Uruks were of Sauron’s breeding, but Saruman bred his own."

  ๐Ÿ™‚ "

  Klinkt logisch achteraf! Thanks!

 10.   
  Noice!'s avatar

  Petor schreef, "

  ”Rozaantjie” schreef, "Peter… Verf jij je haar? "

  Haha, dat zou wel heel gay zijn he! :-)"

  Als gay = awesome, dan wel. Ik begin zelf enkele grijze sprieten te krijgen en vroeg me af of ik moet verven of just 4 men moet gebruiken. Ineens zie ik op dit filmpje dat je haar zwarter lijkt… Dus vandaar m’n vraag.
  Deze game is echt baas! Vandaag 3 uurtjes meegekeken terwijl die werd gespeeld en het is echt zon game die je niet eens zelf hoeft te spelen om te waarderen. Dat nemesis systeem werd overigens uitgelegd door een editor van lazygamer.net als een slim foefje, dat eigenlijk veel minder complex is dan het lijkt. De uitleg snapte ik dan weer niet, maar ik hoop er ooit meer over te weten te komen.

 11.   
  WoKingNL's avatar

  Het is ook niet heel erg complex maar voelt wel spannend genoeg om de gameplay leuker te maken!

 12.   
  Sainting's avatar

  de humor zit er weer goed in hahaha! ๐Ÿ˜›

 13.   
  Shaggyrulez's avatar

  Klinkt wel als een vette mix tussen goede games met een vleugje LotR! I like it.

 14.   
  iersmeisje's avatar

  Ben zelf niet zo’n LOTR-fan, maar vanwege de hele goede reviews overal en dat je niet alle verhalen van LOTR hoeft gelezen te hebben of de films gezien, ben ik zeer benieuwd geworden naar deze titel. Ga deze dan ook zeker aanschaffen. 8)