Shadow of Mordor 2 genoemd op CV stuntactrice

Middle Earth: Shadow of Mordor was een van de weinige Lord of the Rings-games die voldeed aan de verwachting van gamers. Het is dus niet heel verrassend dat er een vervolg komt. Maar dat dat nieuws lekt via een stuntactrice, is iets dat we niet iedere dag zien. In het geval van Shadow of Mordor 2 is dat echter wél het geval.

Lauren Mary Kim had namelijk korte tijd op haar CV staan dat ze heeft gewerkt aan het vervolg op Shadow of Mordor. Als opdrachtgever stond Blur aangegeven: een studio die verantwoordelijk is voor extern gemaakte CGI trailers voor games.

Monolith, de ontwikkelaar achter het originele Shadow of Mordor, werkt al sinds augustus 2015 aan een onaangekondigd project, dus het zou kunnen dat de stuntactrice heeft meegewerkt aan een trailer die op de aankomende E3 wordt getoond.

Inmiddels is Shadow of Mordor 2 van het CV van Kim verwijderd. Gelukkig hadden de mensen van NerdLeaks de tegenwoordigheid van geest om een screenshot te maken.

Heb jij al zin in Shadow of Mordor 2? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  Neolite's avatar

  Het is voor mij geen verassing dat hier een deel 2 van gaat komen. Het eerste deel was daar te succesvol voor.

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Zit hier iemand op te wachten 😉

 3.   
  Hitman047's avatar

  Geen verassing inderdaad. Ik geloof dat het eerste deel meer dan 5 miljoen keer verkocht is.

  Ruim voldoende voor een sequel.

 4.   
  jelte23's avatar

  ben momenteel lekker bezig met deel 1 heb er veel plezier van. heb hem nu een paar maandjes. Maar zit genoeg gameplay in. Ik heb namelijk de goty edition en daar zit dus ook nog eens alle dlc bij dus heb super veel te spelen.

 5.   
  mattioza's avatar

  Deel 1 was een prima game, dus benieuwd om er meer van te zien ‘op’ E3. 🙂

 6.   
  Thomsnov's avatar

  Ik ben serieus gehyped voor deze game

 7.   
  GamerJaime's avatar

  Deel 1 is een top game! Vermaak me er nog steeds erg goed mee. Het enige wat me stoorde waren die quick time events op het eind. Als ze dat nu laten en ze stoppen er nog wat gevarieerde missies in dan wordt het helemaal briljant.