Shadow of Mordor dit weekend gratis te spelen op Xbox One

Om te vieren dat Middle-earth: Shadow of War in aantrede is en de game het overhevelen van Nemesis-vijanden zal ondersteunen, organiseert Warner Bros. veel goeds rondom het eerste deel, Shadow of Mordor. Niet alleen is de game tijdelijk met fikse korting (à 80%) te verkrijgen, het origineel is ook nog eens gratis te spelen op Xbox One.

Tot 9 juli aanstaande kunnen Xbox One-gamers gratis genieten van Middle-earth: Shadow of Mordor, zonder meer een van de topgames uit 2014. De Lord of the Rings-game wist niet alleen een sfeervolle wereld neer te zetten, maar introduceerde ook het vooruitstrevende principe van ‘levende’ vijanden.

Uruk-hai soldaten konden in Shadow of Mordor middels het Nemesis-systeem voorzien worden van hun eigen unieke verhalen en karaktereigenschappen. En dat maakte het uitmoorden van de bruingroene rakkers een bovengemiddeld leuke verrassing.

Gamers die Shadow of Mordor een kans willen geven, doen er goed aan vooral nu even om te kijken naar de prijs. Op Steam kost de Game of the Year Edition je slecht 4 euro en via de Microsoft Store is de game voor 6 euro te koop op Xbox One.

 1.   
  Zwezinni's avatar

  Ook gratis op pc dit weekend! Net gedownload

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  Heb hem pas geleden gekocht voor 4 euro op steam.

 3.   
  Jerry97's avatar

  Voor iedereen die deze game nog niet gespeeld heeft, zeker doen!! Ik heb hem al 3 keer uitgespeeld. Het is een echte aanrader, zeker voor 4 of 6 euro.

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  3 keer uitgespeeld? Allejezus hoeveel tijd heb je er dan in zitten? zit zelf op 30 uur en volgens mij heb ik pas een kwart van de hele game gezien

 5.   
  Bacotje's avatar

  Ook op steam is de game gratis!

 6.   
  Jerry97's avatar

  Ik kom Harambe wreken schreef, "3 keer uitgespeeld? Allejezus hoeveel tijd heb je er dan in zitten? zit zelf op 30 uur en volgens mij heb ik pas een kwart van de hele game gezien "

  Ik heb er denk ik in totaal 120 uur in zitten. Ik heb de game 2 keer op de ps4 uitgespeeld en 1 keer op pc. De tweede keer op ps4 heb ik hem 100% uitgespeeld.

 7.   
  AtomicDogg's avatar

  Ik kom Harambe wreken schreef, "3 keer uitgespeeld? Allejezus hoeveel tijd heb je er dan in zitten? zit zelf op 30 uur en volgens mij heb ik pas een kwart van de hele game gezien "

  Serieus? Ik heb er 30 uur in gestoken en ben er wel klaar mee, alleen wat saaie side missions zijn over. Hoe doe jij er zo lang over? Ben je zo slecht 😛 😛