Gratis content voor De Sims 4 brengt Halloween en Star Wars naar basisgame

De Sims 4 ligt alweer bijna een maand in de schappen, een perfect moment voor ontwikkelaar Maxis om gratis updates uit de doeken te doen. Via een officiële blogpost deden de dames en heren achter De Sims 4 de nieuwe October Update uit de doeken. Naast wat vaste bugfixes levert de kosteloze update ook meer features.

Om het griezelige Halloween te vieren zijn je Sims in De Sims 4 straks in staat om terug te keren als geest in het land der levenden. Geestelijke Sims behouden hun karaktereigenschappen, maar veranderen een heel klein beetje aan de hand van de manier waarop ze gestorven zijn. Naar verluidt zou er ook een manier moeten zijn om een dode Sim weer tot leven te wekken. Zombie fan-fiction confirmed.

Maar daar blijft het niet bij. De October Update brengt namelijk ook uiterst gave Star Wars-kostuums met zich mee voor je Sims. Deze gratis kledingpakketten maken het mogelijk om Sims op te dossen als legendarische personages zoals Darth Vader, Princess Leia en zelfs Yoda. May the Force be with you…

De content van de October Update voor De Sims 4 is nu direct te downloaden. Voor de aankomende November Update staat de terugkeer van zwembaden op het schema, terwijl de December Update van De Sims 4 meer carrièrepaden met zich meebrengt. Alle drie de pakketten vormen samen de grootste, gratis update voor De Sims 4. Wat daarna volgt, is nog onduidelijk.

Ook zonder de gratis updates is De Sims 4 al zeker een degelijke simulatiegame, zo wisten wij al te vertellen in onze De Sims 4 review.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  nicenicenice free content heuj

 2.   
  Moon-Hero's avatar

  EA en gratis?!? 😛

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Zo gelijk even binnenhalen die content