Eerste beeld van romantische sci-fi film Equals vrijgegeven

Het eerste beeld van Kristen Stewart en Nicholas Hoult in de science fiction film Equals is vrijgegeven. We zien de twee in een vrij romantisch ogende setting, maar dat is dan ook alles wat we kunnen zien.


De regisseur van de film is Drake Doremus, die onder andere de film Like Crazy uit 2011 op zijn naam heeft staan.

Het verhaal gaat over Silas (gespeeld door Hoult) die in de toekomst leeft in een groep genaamd The Collective. De mensen die hier wonen worden Equals genoemd en zijn eerlijk, beleeft en altijd rustig. Er heerst in deze samenleving geen armoede, misdaad, maar ook geen emotie. Een nieuw virus zorgt er echter voor dat alle gevoelens, waar de mens verlost van dacht te zijn, terugkomen. Als iemand de diagnose SOS (Switched On Syndrome) krijgt wordt hij naar The Den gestuurd en niemand weet wat daar precies gebeurd, want van de mensen die daar heen zijn gegaan is nooit meer iets vernomen.

Silas raakt geïnfecteerd en komt daarom buiten de groep te staan. De enige die hem lijkt te begrijpen is Nia, die zelf ook gevoelens begint te ontwikkelen, maar dat tot nu toe voor iedereen verborgen heeft gehouden. De twee krijgen een sterkte band en ervaren voor de eerste keer in hun leven gevoelens van liefde en intimiteit. Ze beseffen zich al snel dat als ze het willen overleven ze moeten ontsnappen.

Nicholas Hoult heeft in de films X-Men: First Class en X-Men: Days of Future Past de rol van Hank/Beast gespeeld. Ook heeft hij de hoofdrol van Jack in Jack the Giant Slayer gespeelt en zombie R in Warm Bodies. Kristen Stewart heeft haar doorbraak gehad met de rol van Bella Swan in The Twilight Saga en recent nog rollen gespeeld in Snow White and the Huntsman en Camp X-Ray.

Naast deze twee acteurs kunnen we ook Guy Pearce en Jacki Weaver in deze film gaan zien. De planning is dat de film volgend jaar in Amerika gaat uitkomen, het is nog niet bekend wanneer hij in Nederland te zien zal zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren