Supergirl-serie in ontwikkeling

Kara Zor-El, beter bekend als Supergirl, het nichtje van Superman, krijgt haar eigen televisieserie. Althans, mits er een televisiezender interesse toont.

Volgens de eerste berichten zou producer Michael Green aan het project verbonden zijn, maar er is nu officieel bekend gemaakt dat Greg Berlanti en Ali Adler de serie aan het ontwikkelen zijn. Berlanti kennen we van Arrow en The Flash en Adler van Chuck en No Ordinary Family. Berlanti spreekt de geruchten dat ze de serie al aan zenders aan het voorleggen zijn echter tegen:

We’re just starting to work on it. We haven’t gone to the networks yet, so. I’ll be happy, very excited to talk about it once we know where its home will be and that kind of stuff, but not at this moment.

Er is dus een goede kans dat Kara volgend jaar naast Oliver Queen en Barry Allen op t.v. te bewonderen is. Het is niet uitgesloten dat ook de Wonder Woman prequel Amazon in de nabije toekomst nog eens wordt opgepikt. En als The CW Supergirl en misschien zelfs Amazon oppikt kunnen er wellicht nog wat leuke cross-overs volgen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren