Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Sony gaat cross-play toestaan | Hot Koffie Show

PlayStation is de laatste tijd de gebeten hond, puur en alleen door tegendraads te zijn met cross-platform initiatieven. Terwijl sommige gamers en ontwikkelaars het graag zien gebeuren, geeft Sony volop tegengas.

Gaat dat dezer dagen nog eens omdraaien, of blijft PlayStation de hakken in het zand zetten? Onze Peter en Tom doen hun zegje erover in de Hot Koffie Show.

 1.   
  Dedsec's avatar

  En dat je nog steeds je gamertag niet kunt veranderen of je oude games erin kunt doen, en dan ook nog geen EA Acces en een echte app store, en als je er kritiek op hebt dan ben je een Xbox fanboy ??? het lijkt de linkse media wel zucht.

 2.   
  Tom's avatar

  Mwah, valt wel mee. Alle soorten kritiek en discussie zijn welkom. Daar is natuurlijk de Hot Koffie Show ook voor.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  Ik ben het volledig met peter eens.

  Maar dat gewoon alle partijen crossplatform is zou het mooiste zijn. Al denk ik wel dat je dan nog iets kwa kosten gaat krijgen, Denk aan een soort van abbonoment van: als je dit koopt kan je hem op elk platform spelen.

  Want stel crossplatform word echt een ding en alle grote games gaan crossplatform worden.
  voorbeeld GTA online crossplatform. Dan gaat dat rockstar weinig extra opbrengen. nu hebben ze verkoopcijfers van VEEEEEL mensen die m op zowel console als PC hebben. Dat gaat dan weg. Want waarom zou je m dan voor de 2/3/4e keer kopen als het toch crossplatform is.

  En om daar nu een extra betalende dienst op te gooien boven op je online gebeuren [PSNplus xboxlive] pass. Dan schop je denk ik alsnog veel mensen tegen de schenen…

  rockstar heeft dat sws slim gedaan als je kijkt hhoe ze het hebben gedaan. eerst old gen toen current gen en toen PC

  Heb je m sws al 3 x verkocht aan 1 persoon. heeft die persoon ook een xbox en wilt met die vrienden samen spelen moet je dezelfde game nog eens kopen.

  Dat hele idee vervalt dus wel als alles [online gaming] cross platform word.

  maar spellen als een RL en een fortnite….. totaal geen moeite mee. Ben er sws wel voorstander van. mits t goed geregeld is