Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video preview: Assassin’s Creed: Rogue

Hoewel AC: Unity natuurlijk het paradepaardje is van Ubisoft , komt ook Rogue uit. Deze nieuwe Assassin’s Creed-game voor de X360 en PS3 laat je spelen als Templar. Wat er verder nieuw is zie je hier…

  1.   
    Mystery_men92's avatar

    Ik haal ze allebij. Zowel rogue als unity.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Wat een kleine toevoeging is wat ik persoonlijk erg leuk vind is dat de vijandelijke bemanningsleden nu voor deze keer ook jou schip kan enteren.

    Maar vreemd dat deze Assassin’s Creed mij helemaal niet meer aanspreekt als er een
    New-Gen versie op komst is, want dan is deze versie een soort van mosterd na de maaltijd geworden voor mij, en dat terwijl ik een groot fan ben van Assassin’s Creed.

  3.   
    Goldcobra's avatar

    Als ik dit zo hoor ga ik ‘m niet kopen. Het feit dat je een templar bent is wel leuk (ookal verandert dat qua gameplay waarschijnlijk bijna niets), maar ik vond Black Flag niet echt bijzonder, en als dit daar zo op lijkt… Als tussendoortje is misschien wel leuk, maar er komen genoeg goede games uit eind dit jaar, dus om โ‚ฌ60 te betalen voor een tussendoortje, lijkt mij ook niet echt iets.

  4.   
    D_Dog's avatar

    Ben benieuwd. Heb er iig zin in.

  5.   
    LightFasher's avatar

    Klinkt goed, ik ben benieuwd naar de duur van de game en het hedenverhaal.

  6.   
    seec1987's avatar

    ga ze beide halen ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  7.   
    Carl Johnson's avatar

    Ik heb HELEMAAL niks met het varen. Hoop niet dat het vaker een grote rol gaat spelen in de AC serie aangezien het steets meer voorkomt.

  8.   
    bullet0verdose's avatar

    ik ga ze natuurlijk beide halen maar ik hoop dat ze rogue op de new gen releasen dat zou mooi zijn voor mijn ps4 games collectie sinds die nog niet goed gevuld is

  9.   
    Papachico's avatar

    Persoonlijk hou ik niet van varen. Ik haat alles met water. Trauma’s aan onderwater levels ๐Ÿ˜› Daarbij moet ik toegeven dat ik Black Flag wel heel vet vond. Was natuurlijk minder leuk met al dat water enzo maar verrassend genoeg wist het me wel te vermaken. Rogue daarentegen spreekt me niet aan. Templar spelen is leuk maar uiteindelijk is het Black Flag 2.0. Ik ga em miss wel kopen, maar wel als die veeeeel goedkoper is. Unity ga ik me op focussen! Ziet er te stoer uit. Feeling van zowel deel 1 als 2 ๐Ÿ™‚

  10.   
    FireBallz's avatar

    Papachico schreef, "Persoonlijk hou ik niet van varen. Ik haat alles met water. Trauma’s aan onderwater levels ๐Ÿ˜› Daarbij moet ik toegeven dat ik Black Flag wel heel vet vond. Was natuurlijk minder leuk met al dat water enzo maar verrassend genoeg wist het me wel te vermaken. Rogue daarentegen spreekt me niet aan. Templar spelen is leuk maar uiteindelijk is het Black Flag 2.0. Ik ga em miss wel kopen, maar wel als die veeeeel goedkoper is. Unity ga ik me op focussen! Ziet er te stoer uit. Feeling van zowel deel 1 als 2 :)"

    eindelijk iemand die dezelfde mening heeft over het varen.
    ๐Ÿ˜†

  11.   
    FireBallz's avatar

    Carl Johnson schreef, "Ik heb HELEMAAL niks met het varen. Hoop niet dat het vaker een grote rol gaat spelen in de AC serie aangezien het steets meer voorkomt."

    Mee eens, ik blijf gewoon bij de “”golden oldies”” daaronder versta ik dan Ac 1, Ac 2, Ac BroH, Ac Revel, Ac 3. Hopelijk zien ze na Unity in dat de boten op een gegeven moment klaar moeten zijn.