Assassin’s Creed: Rogue mogelijk naar PS4 en Xbox One

Er gaat een nieuw gerucht dat Assassin’s Creed Rogue binnenkort ook op de huidige generatie consoles gaat verschijnen, aldus diverse Italiaanse websites. In deze game speel je een tempelier in plaats van een Assassin. Qua gameplay kun je het vergeleken met de in 2013 verschenen Assassin’s Creed IV: Black Flag, want ook in dit spel ben je veelal op je schip te vinden.

Op 13 november 2014 verscheen Assassin’s Creed Rogue op de PlayStation 3 en Xbox 360 en later op pc. Op dezelfde dag verscheen ook Assassin’s Creed Unity, maar dan voor de PlayStation 4 en Xbox One, ook dit spel kwam later op pc uit.

Heb je Assassin’s Creed Rogue gemist omdat je al overgestapt was naar de huidige console-generatie? Of wil je hem nog een keer op je huidige generatie-console spelen? Dan heb je wellicht mazzel. Op Italiaanse websites zoals Eprice en Webster wordt een HD-release aangekondigd voor maart 2018. Verder wordt er geen informatie over vermeld.

Vooralsnog is dit een gerucht, maar mocht er meer bekend worden dan lees je dat natuurlijk op GamersNET.

 1.   
  tebannet's avatar

  Als dit werkelijk zo is dan vindt ik 29,99 wat veel kwa prijs. 😮

 2.   
  Papachico's avatar

  tebannet schreef, "Als dit werkelijk zo is dan vindt ik 29,99 wat veel kwa prijs. 😮 "

  Voor een Remaster dat tevens een zeer korte game is vind ik 30 euro ook wel aan de hoge kant. Meer dan 20 euro is tie niet waard.

 3.   
  LightFasher's avatar

  ik zie dat eerder eind 2018 gebeuren als ze het ritme van elke 2 jaar een nieuwe AC blijven aanhouden.

 4.   
  MikeGevers's avatar

  LightFasher schreef, "ik zie dat eerder eind 2018 gebeuren als ze het ritme van elke 2 jaar een nieuwe AC blijven aanhouden. "

  Behalve dan dat dit geen compleet nieuwe games zouden zijn 😉

 5.   
  LightFasher's avatar

  Daarom juist. btw hoe kan ik quoten met de app?

 6.   
  jelte23's avatar

  Dit zou mooi nieuws zijn. Had hem nog niet gekocht en naast origins is het de enige game die ik in mijn collectie mis. Dus heb hem liever voor de ps4.

 7.   
  RikZonderC's avatar

  Hoewel de gameplay en de graphics hetzelfde zijn als Assassin’s Creed Black Flag, hebben ze in een mooie nieuwe setting een van de beste verhalen uit Assassin’s Creed neergezet. Hopelijk wordt het voor velen het spelen waard als ie wat opgepoetst wordt voor deze generatie consoles.

 8.   
  Mandamo's avatar

  @Rik

  Eensch. Ik kon totaal niet inkomen bij Black Flag, maar Rogue heb ik mede door het verhaal helemaal kapoet gespeeld.